Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Şabu’ya Hayırlı Olsun Ziyareti

Van Haber 13.11.2023 - 17:47, Güncelleme: 13.11.2023 - 17:47
 

Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Şabu’ya Hayırlı Olsun Ziyareti

Yeniden Refah Partisi Van İl Başkanı Nayif Şabu hayırlı olsun ziyaretlerini kabul etmeye başladı.

Kısa bir süre önce Yeniden Refah Partisi Van İl Başkanı olarak atanan Nayif Şabu’ya hayırlı olsun ziyaretleri başladı. İlin kanaat önderleri, eğitimcileri ve STK temsilcilerinde bulunduğu  kalabalık heyet Başkan Şabu’ya hayırlı olsun ziyaretlerini gerçekleştirdiler. Ziyaret heyetinde  Şebap Gencay,Mehmet Salih Taşdemir, Lütfi Odabaşı, Hasan Bakan, Mehmet Bilici, İsmail Bozkurt , Yaşar Cancan, Yusuf Özkol, Bayram Çalım, Şaban Özel ve Mustafa Akman gibi önemli isimler Başkan Şabu’nun atamasını çok yerinde bir karar olduğunu söylediler. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Şabu,”Yeniden Refah Partisi Van İl Başkanı olarak atandığım süre içinde tüm dostlarımız tarafından şahsımıza büyük bir teveccüh oluştu. Şeffaf, ilkeli, doğru ve güzel bir şekilde kadim şehrimiz Van için çalışacağız. Siyaseti Allah rızası için yapmaya çalışmaya gayret göstereceğiz” diyerek, ziyaret heyetine teşekkür etti.
Yeniden Refah Partisi Van İl Başkanı Nayif Şabu hayırlı olsun ziyaretlerini kabul etmeye başladı.

Kısa bir süre önce Yeniden Refah Partisi Van İl Başkanı olarak atanan Nayif Şabu’ya hayırlı olsun ziyaretleri başladı. İlin kanaat önderleri, eğitimcileri ve STK temsilcilerinde bulunduğu  kalabalık heyet Başkan Şabu’ya hayırlı olsun ziyaretlerini gerçekleştirdiler.

Ziyaret heyetinde  Şebap Gencay,Mehmet Salih Taşdemir, Lütfi Odabaşı, Hasan Bakan, Mehmet Bilici, İsmail Bozkurt , Yaşar Cancan, Yusuf Özkol, Bayram Çalım, Şaban Özel ve Mustafa Akman gibi önemli isimler Başkan Şabu’nun atamasını çok yerinde bir karar olduğunu söylediler.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Şabu,” Yeniden Refah Partisi Van İl Başkanı olarak atandığım süre içinde tüm dostlarımız tarafından şahsımıza büyük bir teveccüh oluştu. Şeffaf, ilkeli, doğru ve güzel bir şekilde kadim şehrimiz Van için çalışacağız. Siyaseti Allah rızası için yapmaya çalışmaya gayret göstereceğiz” diyerek, ziyaret heyetine teşekkür etti.

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber