Selami Bile
Köşe Yazarı
Selami Bile
 

FAKE HESAPLARLA KAHRAMANLIK YAPAN KORKAKLAR!

  Kıymetli okuyucularım, değerli takipçilerim Öncelikle Dezenformasyon Yasası olarak bilinen 7418 Sayılı Yasa'yı tüm herkesin okumasını ve bilmesi gereken elzem bir kanundur. Kanun diyor ki yalan haber, iftira, karalama ve kamuoyuna yanlış bilgilendiren kötü niyetli herkese ceza var diyor. Ha bu kötü niyetli beslemeler ortaya çıkınca ben bu yasayı bilmiyordum diyerek kıvrak cevaplar verebilir. Ama daha ötesine gideyim Kanun bilmemek mazeret sayılmaz deniliyor. Evet benden hatırlatması. Şimdi gelelim türlü, türlü süslü yalanlarla kurumlarımızı yıpratmaya ve itibarsızlaştırmaya yönelik sahte hesaplarla iftira kampanyası açanlara söyleyeceğim elbette bir çift sözüm olacak. Gün geçmiyor ki fake (sahte)  hesaplarla  Sosyal medya platformlarında  annelerinin, babalarının kendilerine bıraktıkları  isimlerden utanan, kimliğinden korkan ve gizli kimliklerle  devletimizin tertemiz kurumlarını büyük özveri ile çalışan yöneticileri hakkında hayal ürünü ötesinde deli saçması idaalar ile karalamaya çalışan kimin beslemesi olduğu belli olmayan kirli kişiler türemiştir. Bilinmesini isterim ki bu  bu beslemeler hainler tarih boyunca hep olmuşlardır ve olmayada devam edeceklerdir.   Türkiye Cumhuriyeti tarihi boyunca bu vatan hainileri ile her daim mücadele etmiş, etmeye de devam edecektir.  Devletin kurumlarını itibarsızlaştırmaya küçük düşürmeye kamuoyunda değersizleştirip  Devlete olan güveni boşa çıkarmaya çalışan bu hainlerin Devlete kurşun sıkan ile darbe yapan hainler ile yurt içi ve yurt dışı hainler ile hiç bir farkı yoktur.   Sosyal medyada sahte hesaplar ile  yalan yanlış haberler üretip yazan çizenler burdan bunu diyeyim Sosyal medya terörü estirerek, bu yolla kendilerine takipçi aramak isteyenler asla emelerinize ulaşamayacaktır. Hesap verecek günlerin yakın olduğunuzu  bilmenizi isterim. Hain kime denir, onu da kısaca anlatayım. Hem Devletin tüm imkanlarından faydalanacaksın daha sonra   ekmek yediğin tassa pisleteceksin. Sanırsam bu birazda münafıklığa giriyor. Yok o şekil bir hayat.
Ekleme Tarihi: 05 Mart 2023 - Pazar

FAKE HESAPLARLA KAHRAMANLIK YAPAN KORKAKLAR!

 
Kıymetli okuyucularım, değerli takipçilerim
Öncelikle Dezenformasyon Yasası olarak bilinen 7418 Sayılı Yasa'yı tüm herkesin okumasını ve bilmesi gereken elzem bir kanundur. Kanun diyor ki yalan haber, iftira, karalama ve kamuoyuna yanlış bilgilendiren kötü niyetli herkese ceza var diyor.
Ha bu kötü niyetli beslemeler ortaya çıkınca ben bu yasayı bilmiyordum diyerek kıvrak cevaplar verebilir.
Ama daha ötesine gideyim Kanun bilmemek mazeret sayılmaz deniliyor.
Evet benden hatırlatması.
Şimdi gelelim türlü, türlü süslü yalanlarla kurumlarımızı yıpratmaya ve itibarsızlaştırmaya yönelik sahte hesaplarla iftira kampanyası açanlara söyleyeceğim elbette bir çift sözüm olacak.
Gün geçmiyor ki fake (sahte)  hesaplarla 
Sosyal medya platformlarında  annelerinin, babalarının kendilerine bıraktıkları  isimlerden utanan, kimliğinden korkan ve gizli kimliklerle  devletimizin tertemiz kurumlarını büyük özveri ile çalışan yöneticileri hakkında hayal ürünü ötesinde deli saçması idaalar ile karalamaya çalışan kimin beslemesi olduğu belli olmayan kirli kişiler türemiştir.
Bilinmesini isterim ki bu  bu beslemeler hainler tarih boyunca hep olmuşlardır ve olmayada devam edeceklerdir. 
 Türkiye Cumhuriyeti tarihi boyunca bu vatan hainileri ile her daim mücadele etmiş, etmeye de devam edecektir. 
Devletin kurumlarını itibarsızlaştırmaya küçük düşürmeye kamuoyunda değersizleştirip  Devlete olan güveni boşa çıkarmaya çalışan bu hainlerin Devlete kurşun sıkan ile darbe yapan hainler ile yurt içi ve yurt dışı hainler ile hiç bir farkı yoktur.
 
Sosyal medyada sahte hesaplar ile  yalan yanlış haberler üretip yazan çizenler burdan bunu diyeyim Sosyal medya terörü estirerek, bu yolla kendilerine takipçi aramak isteyenler asla emelerinize ulaşamayacaktır. Hesap verecek günlerin yakın olduğunuzu  bilmenizi isterim.
Hain kime denir, onu da kısaca anlatayım. Hem Devletin tüm imkanlarından faydalanacaksın daha sonra   ekmek yediğin tassa pisleteceksin. Sanırsam bu birazda münafıklığa giriyor. Yok o şekil bir hayat.
Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (1)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Balcı İbo
(05.03.2023 05:56 - #161)
Kesinlikle böyle kalitesiz yüreksiz sözde klavye delikanlıları var ama karşına çıkacak yürekleri yok. Başkanım ağzınıza sağlık çok güzel bir yazı olmuş
Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
(0) (0)
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber