Yasemin Arvas Milletvekili Aday Adayı Oldu

Siyaset 22.03.2023 - 16:55, Güncelleme: 22.03.2023 - 17:11
 

Yasemin Arvas Milletvekili Aday Adayı Oldu

AK Parti Van İl Kadın Kolları Başkan Yardımcısı Yasemin Arvas Milletvekili aday adayı başvurusunu yaparak bende varım dedi.

AK Parti Van İl Kadın Kolları Başkan Yardımcısı Yasemin Arvas Milletvekili aday adayı başvurusunu yaparak bende varım dedi. AK Parti kuruluşundan bu yana çeşitli kademelerde başarılı görevlerde bulunan  20, 21 ve 22. Dönem Van Milletvekili Maliki Ejder Arvas’ın kızı Yasemin Arvas başvurusu dosyasını İl Başkanı Emre Güray’a teslim ederek resmen aday adaylığın açıkladı. AK Parti’ni kuruluşu sırasında Van’da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi, Emine Erdoğan’la kritik süreçte önemli görevlerde bulunmuştu. Başta babası olan 22. Dönem Van Milletvekili Maliki Ejder Arvas’ın olurunu aldıktan sonra Arvasi ailesi ile yaptığı istişarelerden çıkan ortak bir kararla aday adaylığını yapan siyasetçi Yasemin Arvas” Türkiye için hemen şimdi” diyerek “ bende varım” dedi. Arvas yaptığı konuşmasında 21 yıllık hizmet serüveninde elimde geldiğince katkı sunmaya çalıştım. Bizler AK Parti ailesi olarak hiç kimsenin tahmin edemeyeceği kadar büyük bir aileyiz. Hizmetleriyle çığır açan dünya mazlumların lideri Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın kutlu davasına omuz vermek herkese nasip olmaz. Bu şerefli davanın bir ferdi olarak ve Bağımsız bir Türkiye için bugün Milletvekili aday adaylığımı gerçekleştirdim. Allah nasip ederse, Cumhurbaşkanımızın derdini dert edinerek temsiliyet anlamında Şehri Vanımızı TBMM çatısı altında hizmetlerimi sürdürmek istiyorum” ifadelerini kullandı.
AK Parti Van İl Kadın Kolları Başkan Yardımcısı Yasemin Arvas Milletvekili aday adayı başvurusunu yaparak bende varım dedi.


AK Parti Van İl Kadın Kolları Başkan Yardımcısı Yasemin Arvas Milletvekili aday adayı başvurusunu yaparak bende varım dedi.


AK Parti kuruluşundan bu yana çeşitli kademelerde başarılı görevlerde bulunan  20, 21 ve 22. Dönem Van Milletvekili Maliki Ejder Arvas’ın kızı Yasemin Arvas başvurusu dosyasını İl Başkanı Emre Güray’a teslim ederek resmen aday adaylığın açıkladı.
AK Parti’ni kuruluşu sırasında Van’da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi, Emine Erdoğan’la kritik süreçte önemli görevlerde bulunmuştu. Başta babası olan 22. Dönem Van Milletvekili Maliki Ejder Arvas’ın olurunu aldıktan sonra Arvasi ailesi ile yaptığı istişarelerden çıkan ortak bir kararla aday adaylığını yapan siyasetçi Yasemin Arvas” Türkiye için hemen şimdi” diyerek “ bende varım” dedi.

Arvas yaptığı konuşmasında 21 yıllık hizmet serüveninde elimde geldiğince katkı sunmaya çalıştım. Bizler AK Parti ailesi olarak hiç kimsenin tahmin edemeyeceği kadar büyük bir aileyiz. Hizmetleriyle çığır açan dünya mazlumların lideri Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın kutlu davasına omuz vermek herkese nasip olmaz. Bu şerefli davanın bir ferdi olarak ve Bağımsız bir Türkiye için bugün Milletvekili aday adaylığımı gerçekleştirdim.
Allah nasip ederse, Cumhurbaşkanımızın derdini dert edinerek temsiliyet anlamında Şehri Vanımızı TBMM çatısı altında hizmetlerimi sürdürmek istiyorum” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber