VEFA Group Vanspor’un İsim Sponsoru Oldu

Spor 04.10.2023 - 18:27, Güncelleme: 04.10.2023 - 18:27
 

VEFA Group Vanspor’un İsim Sponsoru Oldu

Vanlı İş İnsanı VEFA Group Yönetim Kurulu Başkanı Vanspor’un isim sponsoru oldu.

  Bir önceki Vanspor FK’da Başkan Vekili Veysel Ürüm bir kez daha şehrin takımına sahip çıktı. Bugün İş İnsanı Veysel Ürüm ile bir araya gelen Vanspor FK Başkanı Feyat Kıyak, isim sponsorluğu için karşılıklı olarak resmi imzaları attılar. Bu anlaşmayı kendi sosyal medya hesabında duyuran siyah kırmızlı kulüp Başkanı  Feyat Kıyak, “Abi kardeş olmak için hani derler ya aynı ana babadan olmaya gerek yok ıyıkı varsın can dost daha güçlü bir Vanspor için Vefa group Vanspor isim sponsorluğu camiamıza hayırlı uğurlu olsun İnşallah” dedi.
Vanlı İş İnsanı VEFA Group Yönetim Kurulu Başkanı Vanspor’un isim sponsoru oldu.

 

Bir önceki Vanspor FK’da Başkan Vekili Veysel Ürüm bir kez daha şehrin takımına sahip çıktı.

Bugün İş İnsanı Veysel Ürüm ile bir araya gelen Vanspor FK Başkanı Feyat Kıyak, isim sponsorluğu için karşılıklı olarak resmi imzaları attılar.

Bu anlaşmayı kendi sosyal medya hesabında duyuran siyah kırmızlı kulüp Başkanı  Feyat Kıyak, “Abi kardeş olmak için hani derler ya aynı ana babadan olmaya gerek yok ıyıkı varsın can dost daha güçlü bir Vanspor için Vefa group Vanspor isim sponsorluğu camiamıza hayırlı uğurlu olsun İnşallah” dedi.

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber