Vanspor'u Yiğit Kuşan'dı

Spor 23.06.2022 - 15:09, Güncelleme: 23.06.2022 - 15:09
 

Vanspor'u Yiğit Kuşan'dı

Vanspor'da istifa eden Kulüp Başkanı Mehmet Avcı'nın yerine, memleketin cesur evlatlarından biri olan Yavuz Kuşan getirildi.

  Vanspor'da istifa eden Kulüp Başkanı Mehmet Avcı'nın yerine, memleketin cesur evlatlarından biri olan Yavuz Kuşan getirildi.   Yaklaşık iki yıldır İstanbul'da yaşayan Vanlı İş İnsanları grubu Vanspor'u en iyi şekilde yönetme sözlerini vermişlerdi. Gelinen süreçte sadece Van üzerinde reklam yaparak, bölgenin umudu olan Vanspor'u kendi siyasi ihtiraslarına kurban ettiler.   Geçmişte kentin gelişip ve kalkınması için her platformda büyük yüreklilikle görevler üstlenen Van'ın yiğit evlatlarından biri olan Yavuz Kuşan " Vanspor bizim her şeyimizdir'' diyerek memletin takımına sahip çıkarak Kulüp Başkanı oldu. Yavuz Kuşan'ın başkan olmasından dolayı her kesim tarafından büyük sevinçle karşılandı.   Takımına gönül veren kent insanları " Şımarık zenginlerin Vanspor üzerinden reklam yapmasından bıktık. Onların parası olabilir ama maalesef yürekleri yoktur. Bu işler memfaat ilişkisi ile yapılacak işler değil.    Elininin yerine gövdesini taşın altına koyacak yiğit insanlar ancak bu görevi yürütebilirler.  Yeni Başkan Yavuz Kuşan memleketimiz takımına hayırlı ve uğurlu olsun " dediler.
Vanspor'da istifa eden Kulüp Başkanı Mehmet Avcı'nın yerine, memleketin cesur evlatlarından biri olan Yavuz Kuşan getirildi.
 
Vanspor'da istifa eden Kulüp Başkanı Mehmet Avcı'nın yerine, memleketin cesur evlatlarından biri olan Yavuz Kuşan getirildi.
 
Yaklaşık iki yıldır İstanbul'da yaşayan Vanlı İş İnsanları grubu Vanspor'u en iyi şekilde yönetme sözlerini vermişlerdi.
Gelinen süreçte sadece Van üzerinde reklam yaparak, bölgenin umudu olan Vanspor'u kendi siyasi ihtiraslarına kurban ettiler.
 
Geçmişte kentin gelişip ve kalkınması için her platformda büyük yüreklilikle görevler üstlenen Van'ın yiğit evlatlarından biri olan Yavuz Kuşan " Vanspor bizim her şeyimizdir'' diyerek memletin takımına sahip çıkarak Kulüp Başkanı oldu.
Yavuz Kuşan'ın başkan olmasından dolayı her kesim tarafından büyük sevinçle karşılandı.
 
Takımına gönül veren kent insanları " Şımarık zenginlerin Vanspor üzerinden reklam yapmasından bıktık. Onların parası olabilir ama maalesef yürekleri yoktur. Bu işler memfaat ilişkisi ile yapılacak işler değil. 
 
Elininin yerine gövdesini taşın altına koyacak yiğit insanlar ancak bu görevi yürütebilirler.  Yeni Başkan Yavuz Kuşan memleketimiz takımına hayırlı ve uğurlu olsun " dediler.

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber