Vanspor Yönetimi S.O.S Veriyor!

Spor 16.09.2022 - 15:54, Güncelleme: 16.09.2022 - 16:00
 

Vanspor Yönetimi S.O.S Veriyor!

Vanspor FK Başkanı Ferhat Kıyak tarafından düzenlenen dayanışma gecesine katılımın çok az olması spor kamuoyunun oldukça moralini bozdu. TFF 2. Lig kırmızı grupta mücadele eden Vanspor FK için organize edilen dayanışma gecesine katılımın oldukça sönük geçmesi, yönetimin bir anlamda iş insanlarıyla bağlarının zayıf olduğunu gösteriyor.

Vanspor FK Başkanı Ferhat Kıyak tarafından düzenlenen dayanışma gecesine katılımın çok az olması spor kamuoyunun oldukça moralini bozdu.  TFF 2. Lig kırmızı grupta mücadele eden Vanspor FK için organize edilen dayanışma gecesine katılımın oldukça sönük geçmesi, yönetimin bir anlamda iş insanlarıyla bağlarının zayıf olduğunu gösteriyor. Her yıl olduğu gibi bu yılda, siyah kırmızılı takımın başına geçen yönetim kadrosunun kentin dinamikleriyle olan diyaloğun zayıflığı yüzünden şimdiden tehlike çanları çalmaya başladı. Vanspor kongresinde sürpriz bir şekilde Ferhat Kıyak başkanlığında seçilen yeni yönetimin mevcut kadroyu koruyamamasıyla birlikte yapılan tranferlerlerin  yeterli olmaması ligin 4.haftasında alınan 1 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 mağlubiyetle 5 puanla 11.sırada olması tüm her herkesin moralni alt üst etmiş durumda.   EFSANE BAŞKAN SERVET YENİTÜRK'E ÖDÜL YERİNE CEZA Vanspor'un büyük ekonomik sıkıntılar çektiği dönemde kulüp başkanlığına gelerek adeta devrim yapan efsane başkan Seret Yenitürk'e düzenlenen dayanışma gecesinde ödül verilmeyerek, daha önce araçlarına yakalama kararına sessiz kalan mevcut yönetimin akıbetini ilerleyen haflalarda tüm kamuoyu tafından daha net anlaşılacaktır. Birçok medeniyete başkentlik eden kadim şehrin tek profesyonel takımını 3. ligden alarak, 2. lige çıkartmasıyla yıllar sonra Van'da bir devrimi gerçekleştiren Şampiyon Başkan Servet Yenitürk'e bu haksızlıklar neden yapılıyor. Uzunca yılların maddi birikimlerini gözünü kırpmadan Vanspor'un başarısı için kendi araçlarını ipotek ettirerek, daha sonra yapılandırılmada olan taksitlerini ödemeyen bir önceki ve mevcut yönetimin vurdum duymazlığı yüzünden vergi dairesi tarafından çıkarılan yakalama kararı başta efsane Başkan Servet Yenitürk'ü üzdüğü gibi tüm herkesi derinden üzmesine neden olmuştur.  
Vanspor FK Başkanı Ferhat Kıyak tarafından düzenlenen dayanışma gecesine katılımın çok az olması spor kamuoyunun oldukça moralini bozdu. TFF 2. Lig kırmızı grupta mücadele eden Vanspor FK için organize edilen dayanışma gecesine katılımın oldukça sönük geçmesi, yönetimin bir anlamda iş insanlarıyla bağlarının zayıf olduğunu gösteriyor.


Vanspor FK Başkanı Ferhat Kıyak tarafından düzenlenen dayanışma gecesine katılımın çok az olması spor kamuoyunun oldukça moralini bozdu. 
TFF 2. Lig kırmızı grupta mücadele eden Vanspor FK için organize edilen dayanışma gecesine katılımın oldukça sönük geçmesi, yönetimin bir anlamda iş insanlarıyla bağlarının zayıf olduğunu gösteriyor.


Her yıl olduğu gibi bu yılda, siyah kırmızılı takımın başına geçen yönetim kadrosunun kentin dinamikleriyle olan diyaloğun zayıflığı yüzünden şimdiden tehlike çanları çalmaya başladı.


Vanspor kongresinde sürpriz bir şekilde Ferhat Kıyak başkanlığında seçilen yeni yönetimin mevcut kadroyu koruyamamasıyla birlikte yapılan tranferlerlerin  yeterli olmaması ligin 4.haftasında alınan 1 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 mağlubiyetle 5 puanla 11.sırada olması tüm her herkesin moralni alt üst etmiş durumda.
 

EFSANE BAŞKAN SERVET YENİTÜRK'E ÖDÜL YERİNE CEZA


Vanspor'un büyük ekonomik sıkıntılar çektiği dönemde kulüp başkanlığına gelerek adeta devrim yapan efsane başkan Seret Yenitürk'e düzenlenen dayanışma gecesinde ödül verilmeyerek, daha önce araçlarına yakalama kararına sessiz kalan mevcut yönetimin akıbetini ilerleyen haflalarda tüm kamuoyu tafından daha net anlaşılacaktır.
Birçok medeniyete başkentlik eden kadim şehrin tek profesyonel takımını 3. ligden alarak, 2. lige çıkartmasıyla yıllar sonra Van'da bir devrimi gerçekleştiren Şampiyon Başkan Servet Yenitürk'e bu haksızlıklar neden yapılıyor.


Uzunca yılların maddi birikimlerini gözünü kırpmadan Vanspor'un başarısı için kendi araçlarını ipotek ettirerek, daha sonra yapılandırılmada olan taksitlerini ödemeyen bir önceki ve mevcut yönetimin vurdum duymazlığı yüzünden vergi dairesi tarafından çıkarılan yakalama kararı başta efsane Başkan Servet Yenitürk'ü üzdüğü gibi tüm herkesi derinden üzmesine neden olmuştur.

 

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber