Van'da Mustafa Aktaş Makyaj Stüdyosu Görkemli Törenle Açıldı

Gündem 16.08.2023 - 11:44, Güncelleme: 16.08.2023 - 11:44
 

Van'da Mustafa Aktaş Makyaj Stüdyosu Görkemli Törenle Açıldı

Van'da genç kadın girişimciler Büşra ve Şeval Özkol kardeşler tarafından hizmete sunulan saç ve makyaj stüdyosunun açılış etkinliğine yoğun bir katılım oldu.

Gölbaşı caddesinde uzman kadrosuyla öne çıkan merkez ve son teknoloji makyaj ve bakım cihazlarıyla güzellik salonlarına taş çıkartacak bir hizmet sunmayı hedefleyen Mustafa Aktaş Makyaj stüdyosu kapılarını, davul-zurna eşiğinde çekilen halaylarla müşterilerine açtı.  Açılış kurdelesini Gelecek Partisi İzmir Milletvekili Mustafa Bilici, eski Milletvekili Mehmet Kartal, İş adamı Zahir Kandaşoğlu, Berberler ve Kuaförler esnaf Sanatkarlar Odası Başkanı Veysel Koç ve salon isim hakkına sahip Majyaj sanatçısı Mustafa Aktaş'ın kestiği Saç ve Makyaj Stüdyosu açılışın ardından misafirlere tanıtıldı. Farklı konsepti ile Saç ve makyaj adına A’dan Z’ye her şeyin yer aldığı Stüdyo, tecrübesi ve yenilikçi fikirleri ile önde gelen bir işletme olmayı hedefliyor.  Make-up Artisti Mustafa Aktaş işletmenin hayırlara vesile olmasını temenni ederek, Genç Kadın Girişimciler Büşra ve Şeval kardeşlerle ilk görüşmelerinde bu işin üstesinden gelebileceklerine inandıklarını belirtti. Makyaj stüdyolarının franchise olarak tüm Türkiye'ye yaymak amacıyla harekete geçtiklerini ifade eden Aktaş, ilk franchise'ını Van şehrine büyük bir mutlulukla verdiklerini söyledi.  Açılışın ardından çeşitli ikramların verildiği misafirler sanatçı Seren Uçar'ın seslendirdiği şarkılar eşiğinde halaylar çekti.
Van'da genç kadın girişimciler Büşra ve Şeval Özkol kardeşler tarafından hizmete sunulan saç ve makyaj stüdyosunun açılış etkinliğine yoğun bir katılım oldu.

Gölbaşı caddesinde uzman kadrosuyla öne çıkan merkez ve son teknoloji makyaj ve bakım cihazlarıyla güzellik salonlarına taş çıkartacak bir hizmet sunmayı hedefleyen Mustafa Aktaş Makyaj stüdyosu kapılarını, davul-zurna eşiğinde çekilen halaylarla müşterilerine açtı. 

Açılış kurdelesini Gelecek Partisi İzmir Milletvekili Mustafa Bilici, eski Milletvekili Mehmet Kartal, İş adamı Zahir Kandaşoğlu, Berberler ve Kuaförler esnaf Sanatkarlar Odası Başkanı Veysel Koç ve salon isim hakkına sahip Majyaj sanatçısı Mustafa Aktaş'ın kestiği Saç ve Makyaj Stüdyosu açılışın ardından misafirlere tanıtıldı. Farklı konsepti ile Saç ve makyaj adına A’dan Z’ye her şeyin yer aldığı Stüdyo, tecrübesi ve yenilikçi fikirleri ile önde gelen bir işletme olmayı hedefliyor. 

Make-up Artisti Mustafa Aktaş işletmenin hayırlara vesile olmasını temenni ederek, Genç Kadın Girişimciler Büşra ve Şeval kardeşlerle ilk görüşmelerinde bu işin üstesinden gelebileceklerine inandıklarını belirtti. Makyaj stüdyolarının franchise olarak tüm Türkiye'ye yaymak amacıyla harekete geçtiklerini ifade eden Aktaş, ilk franchise'ını Van şehrine büyük bir mutlulukla verdiklerini söyledi. 

Açılışın ardından çeşitli ikramların verildiği misafirler sanatçı Seren Uçar'ın seslendirdiği şarkılar eşiğinde halaylar çekti.

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber