Van'a Vefa Platformundan Sert Açıklama: VASKİ Genel Müdürü Görevden Alınmalı

Gündem 13.09.2023 - 16:15, Güncelleme: 13.09.2023 - 16:15
 

Van'a Vefa Platformundan Sert Açıklama: VASKİ Genel Müdürü Görevden Alınmalı

Van’a Vefa Platformu VASKİ Genel müdürünün ivedilikle görevden alınmasını bir basın açıklamasıyla yetkililere deklare etti.

 Van’a Vefa Platformu yönetim kurulunun aylık yaptığı toplantı sonrası VASKİ ile ilgili çok sert bir basın açıklaması yayımladı. Açıklamada şu sözlere yer verildi. Bu gün yapılan toplantıda adeta Van’ın kanayan yarasını bir tarafa bıraktık Vana ve Vanlıya yerine getirmediği görevleri nedeniyle bir hakaret olarak gördüğümüz VASKİ’nin işgüzarlığı görev liyakatsızlığı ve yapılmayan hizmetleri konuşulmuştur. Uzun bir süredir kayyum atamalarıyla kah eş,dost.ahbap kah kayyumun il dışından çalışma arkadaşı kah da vasıfsız sadece üst şahıs tarafından otur kalk’tan başka hiçbir işe yaramayan şahıslarla yönetilmeye çalışılan bu kurum artık asıl görevlerinin hiçbirini yerine getirmemeye başlamıştır. Yaz boyunca memleketimize gelen yerli ve yabancı turistlerle nüfus sayısı 2 milyona yaklaşan bir büyük şehri susuz bırakarak herhalde Türkiye’yi bırakın Dünyada eşi benzeri olmayan bir olaya imza atmıştır. Ve bu problem halen devam etmektedir.  Yine bu kurumun yeni vukuatı susuz bırakılan vatandaşa her ay katlanarak  çok yüksek faturaların oluşturulmasına şahitlik etmeye başladık. Ülke olarak vatandaşın alım gücünün bu kadar düştüğü dönemde memleketimizin dört tarafı boşa akan sularla doluyken Ülkemizde en ucuz suyunu Van’da belediye olarak biz vatandaşa veriyoruz söylemini beklerken  ne yazık ki Van’lı vatandaş Elektirik faturasından çok ve yine doğal gaz faturasından çok su parası ödemeye mahkum edilmiştir. Bu güne kadar kurum bütçesini  usulsüz ve hovarda bir şekilde kullanarak boşaltıp sonrasında bu patavatsızlığın faturasını vatandaşa kesmenin hiçbir şekilde mantıklı açıklaması olamaz. Vana Vefa Platformu olarak muhatap kurumun ivedilikle başta sorumlu olduğu görevinin bilincinde olarak vatandaşın yaşadığı mağduriyetlerin acilen giderilmesi ve ayrıca bu kadar vukatlı,bu kadar vasıfsız birinin halen bu kurumun başında olmasını hayretler içinde izliyoruz toplum tarafından istenmeyen bir kişi olarak ilan edilen bu amirin ivedilikle görevinden alınması ve yine acilen kurumun adeta bir çiftlik gibi yönetilmesine son verilip liyakatlı Van sevdalısı Vanlıya hizmetkarlık yapabilecek işin ehli bir kadroyla zararın neresinden dönersek kardır sözüne istinaden yönetimin güncellenmesidir. Sonuç olarak başta Van’a Vefa Platformu olarak bizler ve Van kamuoyunda oluşan beklenti ilgili şahsın başta iktidar milletvekilleri olmak üzere kurumdan sorumlu mülkü amir tarafından artık vakit kaybetmeden görevinden alınmasıdır artık Van halkının bu şahsın vukatlarından bir tanesini daha kaldırma sabrı kalmamıştır.Tüm Van kamuoyuna saygılarımızla bildiririz.  
Van’a Vefa Platformu VASKİ Genel müdürünün ivedilikle görevden alınmasını bir basın açıklamasıyla yetkililere deklare etti.

 Van’a Vefa Platformu yönetim kurulunun aylık yaptığı toplantı sonrası VASKİ ile ilgili çok sert bir basın açıklaması yayımladı. Açıklamada şu sözlere yer verildi.
Bu gün yapılan toplantıda adeta Van’ın kanayan yarasını bir tarafa bıraktık Vana ve Vanlıya yerine getirmediği görevleri nedeniyle bir hakaret olarak gördüğümüz VASKİ’nin işgüzarlığı görev liyakatsızlığı ve yapılmayan hizmetleri konuşulmuştur.


Uzun bir süredir kayyum atamalarıyla kah eş,dost.ahbap kah kayyumun il dışından çalışma arkadaşı kah da vasıfsız sadece üst şahıs tarafından otur kalk’tan başka hiçbir işe yaramayan şahıslarla yönetilmeye çalışılan bu kurum artık asıl görevlerinin hiçbirini yerine getirmemeye başlamıştır.
Yaz boyunca memleketimize gelen yerli ve yabancı turistlerle nüfus sayısı 2 milyona yaklaşan bir büyük şehri susuz bırakarak herhalde Türkiye’yi bırakın Dünyada eşi benzeri olmayan bir olaya imza atmıştır. Ve bu problem halen devam etmektedir. 


Yine bu kurumun yeni vukuatı susuz bırakılan vatandaşa her ay katlanarak  çok yüksek faturaların oluşturulmasına şahitlik etmeye başladık. Ülke olarak vatandaşın alım gücünün bu kadar düştüğü dönemde memleketimizin dört tarafı boşa akan sularla doluyken Ülkemizde en ucuz suyunu Van’da belediye olarak biz vatandaşa veriyoruz söylemini beklerken  ne yazık ki Van’lı vatandaş Elektirik faturasından çok ve yine doğal gaz faturasından çok su parası ödemeye mahkum edilmiştir. Bu güne kadar kurum bütçesini  usulsüz ve hovarda bir şekilde kullanarak boşaltıp sonrasında bu patavatsızlığın faturasını vatandaşa kesmenin hiçbir şekilde mantıklı açıklaması olamaz. Vana Vefa Platformu olarak muhatap kurumun ivedilikle başta sorumlu olduğu görevinin bilincinde olarak vatandaşın yaşadığı mağduriyetlerin acilen giderilmesi ve ayrıca bu kadar vukatlı,bu kadar vasıfsız birinin halen bu kurumun başında olmasını hayretler içinde izliyoruz toplum tarafından istenmeyen bir kişi olarak ilan edilen bu amirin ivedilikle görevinden alınması ve yine acilen kurumun adeta bir çiftlik gibi yönetilmesine son verilip liyakatlı Van sevdalısı Vanlıya hizmetkarlık yapabilecek işin ehli bir kadroyla zararın neresinden dönersek kardır sözüne istinaden yönetimin güncellenmesidir.

Sonuç olarak başta Van’a Vefa Platformu olarak bizler ve Van kamuoyunda oluşan beklenti ilgili şahsın başta iktidar milletvekilleri olmak üzere kurumdan sorumlu mülkü amir tarafından artık vakit kaybetmeden görevinden alınmasıdır artık Van halkının bu şahsın vukatlarından bir tanesini daha kaldırma sabrı kalmamıştır.Tüm Van kamuoyuna saygılarımızla bildiririz.

 

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber