Uzm. Dr. Zeynep Kraca Ural göreve başladı

Sağlık 14.06.2022 - 15:30, Güncelleme: 14.06.2022 - 15:30
 

Uzm. Dr. Zeynep Kraca Ural göreve başladı

Van Özel Akdamar Hospital Hastanesi güçlü uzman hekim kadrosuna bir yenisini ekledi.

  Akdamar  Hastanesi, Cildiye (Dermatoloji) kadrosuna Uzm. Dr. Zeynep KARACA Ural’ı ekleyerek hekim kadrosunu daha da güçlendirdi.   Cildiye (Dermatoloji) branşının hastanemiz ve Van için önemli bir branş olduğunu belirten Akdamar  Özel Hastanesi Yönetim kurulu başkanı Ortopedi ve Travma Uzm. Dr. M.Salih Özğökçe; VAN halkına kaliteli hizmet sunmayı ilke edindiklerini ve bu doğrultuda Cildiye (Dermatoloji) bölümü için oldukça tanınan ve sevilen Uzm. Dr. KARACA’nı kadrolarına kazandırdıklarını ifade etti.   Van Akdamar Hospital Hastanesi’nin hızla büyüdüğünü dile getiren Hastane Uzm.Dr.Õzğökçe; "Van halkına hizmet vermekten onur ve gurur duymaktayız. Halkımıza sunduğumuz hizmetler gün geçtikçe kalitesini yükseltmektedir.Akdamar hastanesi  hizmet çeşitliliğini arttırarak Van’a ihtiyacı olan güzel bir sağlık tesisi sunmaktadır.’’ diye konuştu. Cildiye (Dermatoloji) Uzmanı Uzm. Dr. Karaca, Van Akdamar Hastanesi’nde Çorum ve çevre illerdeki vatandaşlarımıza hizmet vermekten gurur duyacağını belirterek, Hastane’nin güçlü kadrosunda yer almaktan duyduğu mutluluğu dile getirdi. Uzm. Dr. Karaca, halkımızın taleplerine ve ihtiyaçlarına doğru şekilde cevap vereceklerini söyledi.
Van Özel Akdamar Hospital Hastanesi güçlü uzman hekim kadrosuna bir yenisini ekledi.

 

Akdamar  Hastanesi, Cildiye (Dermatoloji) kadrosuna Uzm. Dr. Zeynep KARACA Ural’ı ekleyerek hekim kadrosunu daha da güçlendirdi.

 

Cildiye (Dermatoloji) branşının hastanemiz ve Van için önemli bir branş olduğunu belirten Akdamar  Özel Hastanesi Yönetim kurulu başkanı Ortopedi ve Travma Uzm. Dr. M.Salih Özğökçe; VAN halkına kaliteli hizmet sunmayı ilke edindiklerini ve bu doğrultuda Cildiye (Dermatoloji) bölümü için oldukça tanınan ve sevilen Uzm. Dr. KARACA’nı kadrolarına kazandırdıklarını ifade etti.

 

Van Akdamar Hospital Hastanesi’nin hızla büyüdüğünü dile getiren Hastane Uzm.Dr.Õzğökçe; "Van halkına hizmet vermekten onur ve gurur duymaktayız. Halkımıza sunduğumuz hizmetler gün geçtikçe kalitesini yükseltmektedir.Akdamar hastanesi  hizmet çeşitliliğini arttırarak Van’a ihtiyacı olan güzel bir sağlık tesisi sunmaktadır.’’ diye konuştu.

Cildiye (Dermatoloji) Uzmanı Uzm. Dr. Karaca, Van Akdamar Hastanesi’nde Çorum ve çevre illerdeki vatandaşlarımıza hizmet vermekten gurur duyacağını belirterek, Hastane’nin güçlü kadrosunda yer almaktan duyduğu mutluluğu dile getirdi. Uzm. Dr. Karaca, halkımızın taleplerine ve ihtiyaçlarına doğru şekilde cevap vereceklerini söyledi.

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber