Türkmenoğlu Sandık Eğitim Programı'nda Önemli Uyarılarda Bulundu

Van Haber 13.05.2023 - 20:33, Güncelleme: 13.05.2023 - 20:48
 

Türkmenoğlu Sandık Eğitim Programı'nda Önemli Uyarılarda Bulundu

AK Parti Van Milletvekili Adayı Kayhan Türkmenoğlu, Sandık Eğitim Proğramı'na katıldı.

AK Parti İpekyolu İlçe Başkanlığı tarafından düzenlelen Sandık Eğitim Proğramına katılan Van Milletvekili Adayı Kayhan Türkmenoğlu önemli uyarılarda bulunarak, " Herkesten sandıklara sahip çıkmasını istiyorum" dedi. Vanhaber/ Yerelvanhaber Milletvekili Adayı Türkmenoğlu konuşmasının devamında:" 21 yıldır temelini attığımız büyük Türkiye Yüzyılı için yarın, sandık görevlileri ve parti teşkilatlarımız koordineli çalışarak, oylarımıza sahip çıkmalıyız. Bizim derdimiz büyük Türkiye davasıdır. Bu seçim son derece geleceğimiz için önemlidir. Bu anlamda herkes seçim saatinde önce görevli olduğu okulda bulunarak oyların YSK'ya teslim sürecine kadar uyanık olmalıdır" diyen Türkmenoğlu" Davamızın selameti için emek veren herkesten Allah razı olsun., selam ve saygılarımı sunuyorum" ifadelerini kullandı.  
AK Parti Van Milletvekili Adayı Kayhan Türkmenoğlu, Sandık Eğitim Proğramı'na katıldı.

AK Parti İpekyolu İlçe Başkanlığı tarafından düzenlelen Sandık Eğitim Proğramına katılan Van Milletvekili Adayı Kayhan Türkmenoğlu önemli uyarılarda bulunarak, " Herkesten sandıklara sahip çıkmasını istiyorum" dedi.

Vanhaber/ Yerelvanhaber

Milletvekili Adayı Türkmenoğlu konuşmasının devamında:" 21 yıldır temelini attığımız büyük Türkiye Yüzyılı için yarın, sandık görevlileri ve parti teşkilatlarımız koordineli çalışarak, oylarımıza sahip çıkmalıyız.

Bizim derdimiz büyük Türkiye davasıdır. Bu seçim son derece geleceğimiz için önemlidir. Bu anlamda herkes seçim saatinde önce görevli olduğu okulda bulunarak oyların YSK'ya teslim sürecine kadar uyanık olmalıdır" diyen Türkmenoğlu" Davamızın selameti için emek veren herkesten Allah razı olsun., selam ve saygılarımı sunuyorum" ifadelerini kullandı.

 

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber