Taziye Teşekkür Mesajı

Gündem 05.10.2023 - 13:52, Güncelleme: 05.10.2023 - 13:52
 

Taziye Teşekkür Mesajı

Elim bir trafik kazasında hayatını kaybeden Van'a Vefa Platformu Başkanı Osman Yıldız için Yönetim Kurulu üyeleri taziye teşekkür mesajı yayınladı.

Elim bir trafik kazası sonucunda yaşamını yitiren Vana Vefa Platformu kurucu başkanımız  merhum Osman YILDIZ ve eşi merhume Taliha YILDIZ için taziye dileklerinde  bulunan, acımızı paylaşan vefalı Van halkına, mülki idari amirlerimize, siyasi parti  temsilcilerimize, STK temsilcilerimize Vana Vefa Platformu ve Yıldız - Erginyürek aileleri  adına teşekkürlerimizi sunuyoruz. Vana Vefa Platformu Yönetim Kurulu
Elim bir trafik kazasında hayatını kaybeden Van'a Vefa Platformu Başkanı Osman Yıldız için Yönetim Kurulu üyeleri taziye teşekkür mesajı yayınladı.
Elim bir trafik kazası sonucunda yaşamını yitiren Vana Vefa Platformu kurucu başkanımız 
merhum Osman YILDIZ ve eşi merhume Taliha YILDIZ için taziye dileklerinde 
bulunan, acımızı paylaşan vefalı Van halkına, mülki idari amirlerimize, siyasi parti 
temsilcilerimize, STK temsilcilerimize Vana Vefa Platformu ve Yıldız - Erginyürek aileleri 
adına teşekkürlerimizi sunuyoruz.
Vana Vefa Platformu Yönetim Kurulu
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber