Sağlık-Sen Kastamonu Şubesi , basın mensuplarıyla kahvaltıda bir araya geldi.

Ekonomi 02.06.2022 - 00:08, Güncelleme: 02.06.2022 - 00:08
 

Sağlık-Sen Kastamonu Şubesi , basın mensuplarıyla kahvaltıda bir araya geldi.

Organizasyona Sağlık-Sen Kastamonu Şube Başkanı Mehmet Öz , Şube Başkan Vekili İbrahim Zafer Meydanlı , Şube Başkan Yardımcıları Himmet Sevindir , Fahri Ahmetbeşeoğlu , İbrahim Şahinoğlu , Suat Yemenci , Metin Gürel ve basın mensupları katıldı.

Kahvaltının ardından söz alan Başkan Mehmet Öz şunları söyledi, “Yetkide istikrarın, sendikacılıkta itibarın adresi, kazanımların merkezi Türkiye’nin en büyük emek örgütü Memur-Sen Sağlık-Sen 14.487 binden fazla yeni üyenin katılımıyla 260 Bin 337 üye sayısına ulaşarak zirvedeki yerini perçinledi. Her yıl Mayıs ayında gerçekleşen sendika üye sayılarının tespitinde, Sağlık ve Sosyal Hizmet çalışanlarını kapsayan üye sayıları açısından Sağlık-Sen Kastamonu Şubemiz zirvedeki yerini bir kez daha perçinleyerek,yetkiyi göğüslemiştir. İlimiz genelinde rakibimiz olan tüm sendika üye sayılarının toplamının üç katı üyeye sahip olarak zirvedeki yerimizi koruduk. Sağlık-Sen olarak, gerek ülke genelinde 14. yılına girdikleri “Genel Yetkili Sendika” olmanın gerekse Kastamonu özelinde taşıdıkları yetkinin getirdiği sorumluluğun bilincinde olduklarını vurgulayan Başkan Öz , “ Üyelerimizin üyelik için bize verdiği imza, sıradan bir imza değil hak ve menfaatlerinin korunması adına verilmiş bir emanettir! Bu emanete en iyi şekilde sahip çıkacak, sahada fedakarca görev yapan sağlık çalışanlarımızın sorunlarını çözüme, taleplerini kazanıma dönüştürecek çalışmaları süratle sürdürmeye devam edeceğiz. Sağlık-Sen olarak bugüne kadar birçok konuyu gündeme taşıyarak kazanıma dönüştürdük. Yetkili sendika olarak yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır. Bugüne kadar çözdüğümüz yüzlerce sorun gibi bundan sonra da stratejik akıl, yapıcı öneriler ve uzman ekiplerimizle çözümün adresi olmaya devam edeceğiz.” dedi.
Organizasyona Sağlık-Sen Kastamonu Şube Başkanı Mehmet Öz , Şube Başkan Vekili İbrahim Zafer Meydanlı , Şube Başkan Yardımcıları Himmet Sevindir , Fahri Ahmetbeşeoğlu , İbrahim Şahinoğlu , Suat Yemenci , Metin Gürel ve basın mensupları katıldı.

Kahvaltının ardından söz alan Başkan Mehmet Öz şunları söyledi, “Yetkide istikrarın, sendikacılıkta itibarın adresi, kazanımların merkezi Türkiye’nin en büyük emek örgütü Memur-Sen Sağlık-Sen 14.487 binden fazla yeni üyenin katılımıyla 260 Bin 337 üye sayısına ulaşarak zirvedeki yerini perçinledi. Her yıl Mayıs ayında gerçekleşen sendika üye sayılarının tespitinde, Sağlık ve Sosyal Hizmet çalışanlarını kapsayan üye sayıları açısından Sağlık-Sen Kastamonu Şubemiz zirvedeki yerini bir kez daha perçinleyerek,yetkiyi göğüslemiştir. İlimiz genelinde rakibimiz olan tüm sendika üye sayılarının toplamının üç katı üyeye sahip olarak zirvedeki yerimizi koruduk.

Sağlık-Sen olarak, gerek ülke genelinde 14. yılına girdikleri “Genel Yetkili Sendika” olmanın gerekse Kastamonu özelinde taşıdıkları yetkinin getirdiği sorumluluğun bilincinde olduklarını vurgulayan Başkan Öz , “ Üyelerimizin üyelik için bize verdiği imza, sıradan bir imza değil hak ve menfaatlerinin korunması adına verilmiş bir emanettir! Bu emanete en iyi şekilde sahip çıkacak, sahada fedakarca görev yapan sağlık çalışanlarımızın sorunlarını çözüme, taleplerini kazanıma dönüştürecek çalışmaları süratle sürdürmeye devam edeceğiz. Sağlık-Sen olarak bugüne kadar birçok konuyu gündeme taşıyarak kazanıma dönüştürdük. Yetkili sendika olarak yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır. Bugüne kadar çözdüğümüz yüzlerce sorun gibi bundan sonra da stratejik akıl, yapıcı öneriler ve uzman ekiplerimizle çözümün adresi olmaya devam edeceğiz.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber