Kandaşoğlu Büyük Coşkula Seçim Ofisini Açtı

Ekonomi 26.09.2022 - 23:14, Güncelleme: 26.09.2022 - 23:14
 

Kandaşoğlu Büyük Coşkula Seçim Ofisini Açtı

Van Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Adayı Zahir Kandaşoğlu, Maraş caddesinde bulunan seçim ofisini yoğun bir katılımla açtı.

Van Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Adayı Zahir Kandaşoğlu, Maraş caddesinde bulunan seçim ofisini yoğun bir katılımla açtı. Yoğun bir katılımla miting havasında gerçekleştirilen açılış törenine, çok sayıda Vanlı iş insanı ve davetli katıldı. ‘Gücümüz Birliğimiz, Biz Birlikte Güçlüyüz’ sloganıyla seçim çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdüren VATSO Başkanı Zahir Kandaşoğlu, açılışta yaptığı konuşmada, ilin önde gelen iş insanlarıyla yola çıktıklarını belirterek, Van halkıyla, Van’ın tüccarlarıyla, Van gençleriyle, kadın girişimcileriyle, iş dünyasıyla birlikte yürüyeceklerini söyledi.   Seçim ofisinin açılışında konuşan Van TSO Başkan adayı Zahir Kandaşoğlu” Van Ticaret ve Sanayi Odası’nı 19 meslek grubumuzla ilimizin önde gelen iş insanlarıyla yola çıktık.Yeni yönetim anlayışı ile gençlerimizle,girişimcilerimizle ve müteşebbislerimizle sizler için geliyoruz. Bizler tek başımıza değil bu güzel memleketin dinamikleriyle yeni bir vizyon için hizmet için geliyoruz. “ Beyaz sayfa bu memleketin umudu olacak” Van’ın tüm kronik sorunlarını rapor ederek, Ankara’da çözümü için elimizden geleni yapacağız. Şimdiye kadar çözüm bekleyen sorunların adresi olacağız. Yeni bir beyaz sayfa ile bu ilin umudu olacağız.   “Van’ı Dünyanın Kalbine Taşıyacağız” Vanımızı dünyanın kalbine taşıyarak, memleketimizi cazibe merkezi yapacağız. Uluslararası fuarlarda artık imzamızın olması gerekiyor. Gelişmeye ve büyümeye müsait olan bu ilin kalkınma projelerini harekete geçireceğiz. Bizim oluşturduğumuz bu şeffaf anlayışta hiç kimsenin şüphesi olmasın.  “ Bu Memleketin Ekonomik Reçetesi Bizdedir” Kadim şehrimizn ekonomik reçetesi bizdedir. Bu işi biliyor ve tecrübelerimizle ekonomimizi şaha kaldıracağız.  Profesyonel ekibimizle hayal denilen tüm hizmetleri sizlerin destekleriyle hayata geçireceğiz.  22 Ekim günü hep beraber Van’ın zaferini kutlayarak, yüzyılın projeleri gençlerimize can suyu olacak” ifadelerini kullandı.
Van Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Adayı Zahir Kandaşoğlu, Maraş caddesinde bulunan seçim ofisini yoğun bir katılımla açtı.

Van Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Adayı Zahir Kandaşoğlu, Maraş caddesinde bulunan seçim ofisini yoğun bir katılımla açtı.


Yoğun bir katılımla miting havasında gerçekleştirilen açılış törenine, çok sayıda Vanlı iş insanı ve davetli katıldı. ‘Gücümüz Birliğimiz, Biz Birlikte Güçlüyüz’ sloganıyla seçim çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdüren VATSO Başkanı Zahir Kandaşoğlu, açılışta yaptığı konuşmada, ilin önde gelen iş insanlarıyla yola çıktıklarını belirterek, Van halkıyla, Van’ın tüccarlarıyla, Van gençleriyle, kadın girişimcileriyle, iş dünyasıyla birlikte yürüyeceklerini söyledi.

 

Seçim ofisinin açılışında konuşan Van TSO Başkan adayı Zahir Kandaşoğlu” Van Ticaret ve Sanayi Odası’nı 19 meslek grubumuzla ilimizin önde gelen iş insanlarıyla yola çıktık.Yeni yönetim anlayışı ile gençlerimizle,girişimcilerimizle ve müteşebbislerimizle sizler için geliyoruz. Bizler tek başımıza değil bu güzel memleketin dinamikleriyle yeni bir vizyon için hizmet için geliyoruz.


“ Beyaz sayfa bu memleketin umudu olacak”


Van’ın tüm kronik sorunlarını rapor ederek, Ankara’da çözümü için elimizden geleni yapacağız.
Şimdiye kadar çözüm bekleyen sorunların adresi olacağız. Yeni bir beyaz sayfa ile bu ilin umudu olacağız.
 

“Van’ı Dünyanın Kalbine Taşıyacağız”


Vanımızı dünyanın kalbine taşıyarak, memleketimizi cazibe merkezi yapacağız. Uluslararası fuarlarda artık imzamızın olması gerekiyor. Gelişmeye ve büyümeye müsait olan bu ilin kalkınma projelerini harekete geçireceğiz. Bizim oluşturduğumuz bu şeffaf anlayışta hiç kimsenin şüphesi olmasın. 

“ Bu Memleketin Ekonomik Reçetesi Bizdedir”


Kadim şehrimizn ekonomik reçetesi bizdedir. Bu işi biliyor ve tecrübelerimizle ekonomimizi şaha kaldıracağız. 
Profesyonel ekibimizle hayal denilen tüm hizmetleri sizlerin destekleriyle hayata geçireceğiz. 
22 Ekim günü hep beraber Van’ın zaferini kutlayarak, yüzyılın projeleri gençlerimize can suyu olacak” ifadelerini kullandı.

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber