İpekyolu Sosyal Yardımlaşma Halkın Umudu Oldu

Gündem 15.01.2024 - 22:55, Güncelleme: 15.01.2024 - 22:55
 

İpekyolu Sosyal Yardımlaşma Halkın Umudu Oldu

İpekyolu Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü, Belediye Başkan Yardımcısı Ayşegül Kahraman'ın koordinasyonunda, merkez mahalleler ziyaretlerine devam ediyor.

    HABER: HAMZA BARAN  Yoğun tempoda aralıksız olarak tüm mahalleleri  ziyaret etmeyi planlayan ekipler, bugün merkez mahalle ziyaretleri ile vatandaşlarlarla  yakından ilgilenmeye devam ediyor.    İlçe sınırlarındaki   yapılan hane ziyaretlerinin yanı sıra, kadın aile ve sosyal işler müdürlüğü minik yürekleri de unutmuyor. İpekyolu Belediyesi, çocuklara yönelik kişisel bakım ve kırtasiye hizmetlerini sunarak toplumun her kesimine kapsamlı hizmet atağı gerçekleştiriyor. Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü ekipleri, sosyal yardım alanında yaptığı çalışmalarla ilçe  sınırlarında yaşayan vatandaşların yardımına yetişerek gitmedik hane bırakmıyor. Van haber - yerel Van haber - vanhaberleri - yerel haberler
İpekyolu Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü, Belediye Başkan Yardımcısı Ayşegül Kahraman'ın koordinasyonunda, merkez mahalleler ziyaretlerine devam ediyor.
 
 
HABER: HAMZA BARAN 
Yoğun tempoda aralıksız olarak tüm mahalleleri  ziyaret etmeyi planlayan ekipler, bugün merkez mahalle ziyaretleri ile vatandaşlarlarla  yakından ilgilenmeye devam ediyor.
 
 İlçe sınırlarındaki   yapılan hane ziyaretlerinin yanı sıra, kadın aile ve sosyal işler müdürlüğü minik yürekleri de unutmuyor. İpekyolu Belediyesi, çocuklara yönelik kişisel bakım ve kırtasiye hizmetlerini sunarak toplumun her kesimine kapsamlı hizmet atağı gerçekleştiriyor. Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü ekipleri, sosyal yardım alanında yaptığı çalışmalarla ilçe
 sınırlarında yaşayan vatandaşların yardımına yetişerek gitmedik hane bırakmıyor.
Van haber - yerel Van haber - vanhaberleri - yerel haberler

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber