İpekyolu Belediyesi'nin Vizyon Projeleri Hız Kesmeden Devam Ediyor

Gündem 16.06.2023 - 23:38, Güncelleme: 16.06.2023 - 23:38
 

İpekyolu Belediyesi'nin Vizyon Projeleri Hız Kesmeden Devam Ediyor

İpekyolu Belediyesi, çocukların gelişimine ve mutluluğuna yönelik vizyon projeleri arasında yer alan Çocuk Akademisi ve Çocuk Eğlence Merkezi için inşaat çalışmalarını hızlandırdı. Yapımı kısa süre önce başlayan iki merkez için birçok çalışma eş zamanlı olarak yürütülüyor.

Çocuk Akademisi'nin, çocukların okul dışında gelişimlerine katkıda bulunmak amacıyla yapıldığını belirten Kaymakam ve Belediye Başkan V. İhsan Emre Aydın, "Akademide eğitim gören çocuklar, bireysel alanda gelişimlerini arttıracak birçok farklı aktivitede yer alacak. Bilişim ve Teknoloji, Yabancı Dil, Dikkat Toplama, Tasarım ve Beceri, Lego Oyun Odası, Kütüphane, Müzik Atölyesi, Çocuk Yaratıcı Drama Atölyesi, Düşler Atölyesi, Bale, Jimnastik, Teknik Hacimler gibi konularda eğitim verilecek ve çocukların yeteneklerine göre bireysel programlar oluşturulacak." dedi. Çocuk Eğlence Merkezi ise özellikle ailelerin çocuklarını eğlendirmek için ihtiyaç duyduğu bir alan olarak tasarlandı. Kapalı alanda birçok farklı oyun alanının yer alacağı merkezde, çocukların eğlenerek öğrenmeleri hedefleniyor. Ayrıca merkezde düzenlenecek etkinlikler ile de çocukların sosyal becerilerini geliştirmeleri hedefleniyor. Ipekyolu Belediyesi'nin bu projeleri ile çocukların hayatına katkı sağlaması hedefleniyor. Yapılan açıklamada inşaat çalışmalarının hızlı bir şekilde ilerlediği ve projelerin en kısa sürede tamamlanarak açılışının gerçekleştirileceği belirtildi. Çocukların eğitim ve eğlence ihtiyaçlarını karşılayarak kendilerini geliştirmelerine katkı sağlayacak bu merkezler, İpekyolu'ndaki çocuklar için çok değerli birer mekan olarak yer alacak.
İpekyolu Belediyesi, çocukların gelişimine ve mutluluğuna yönelik vizyon projeleri arasında yer alan Çocuk Akademisi ve Çocuk Eğlence Merkezi için inşaat çalışmalarını hızlandırdı. Yapımı kısa süre önce başlayan iki merkez için birçok çalışma eş zamanlı olarak yürütülüyor.

Çocuk Akademisi'nin, çocukların okul dışında gelişimlerine katkıda bulunmak amacıyla yapıldığını belirten Kaymakam ve Belediye Başkan V. İhsan Emre Aydın, "Akademide eğitim gören çocuklar, bireysel alanda gelişimlerini arttıracak birçok farklı aktivitede yer alacak. Bilişim ve Teknoloji, Yabancı Dil, Dikkat Toplama, Tasarım ve Beceri, Lego Oyun Odası, Kütüphane, Müzik Atölyesi, Çocuk Yaratıcı Drama Atölyesi, Düşler Atölyesi, Bale, Jimnastik, Teknik Hacimler gibi konularda eğitim verilecek ve çocukların yeteneklerine göre bireysel programlar oluşturulacak." dedi.

Çocuk Eğlence Merkezi ise özellikle ailelerin çocuklarını eğlendirmek için ihtiyaç duyduğu bir alan olarak tasarlandı. Kapalı alanda birçok farklı oyun alanının yer alacağı merkezde, çocukların eğlenerek öğrenmeleri hedefleniyor. Ayrıca merkezde düzenlenecek etkinlikler ile de çocukların sosyal becerilerini geliştirmeleri hedefleniyor.

Ipekyolu Belediyesi'nin bu projeleri ile çocukların hayatına katkı sağlaması hedefleniyor. Yapılan açıklamada inşaat çalışmalarının hızlı bir şekilde ilerlediği ve projelerin en kısa sürede tamamlanarak açılışının gerçekleştirileceği belirtildi. Çocukların eğitim ve eğlence ihtiyaçlarını karşılayarak kendilerini geliştirmelerine katkı sağlayacak bu merkezler, İpekyolu'ndaki çocuklar için çok değerli birer mekan olarak yer alacak.

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber