Vatansever Gençler Derneği Dalga Dalga Büyüyor

Gündem 06.08.2023 - 19:01, Güncelleme: 06.08.2023 - 19:01
 

Vatansever Gençler Derneği Dalga Dalga Büyüyor

Vatansever Gençler Derneği Türkiye genelinde açmış açtığı temsilciliklerle adında söz ettirmeye başladı.

Kısa bir süre önce Vatansever Gençler Derneği Genel Başkanı Veysel Taşdemir'in  yapmış olduğu  olağan genel kurul sonrası birbirinden tecrübeli isimlerin yeni  yönetim kurulunda yer alması dikkatlerden kaçmasken, ülke genelinde yeni temsilciliklerle gücüne güç kattı. Vatansever Genler Derneği Genel Başkanı Veysel Taşdemir, atamalar ile ilgili gazetemize yaptığı açıklamasında " Milli ve manevi değerlerimizin korunması için bizler yol arkadaşlarımızla gönl birliği yaptık. Vatanına, bayrağına ve toprağına bağlı herkes bizim kardeşimizdir. Bu şiarla istikametimizi belirledik. Daha önce olduğu gibi yapmış olduğumuz genel kurul sonrası da ilgi ve talepler yoğun bir şekilde gelmeye devam ediyor. Onurlu mücadelemizde katılımların olması bizleri son derece mutlu etmektedir. Ülkemizin her yerinde olmak adına " Türkiye'nin dilindeyiz, 81 ilindeyiz" sloganımız ile Bismillah diyerek yola koyulduk. Bizler tüm STK'lar adına bir ilki gerçekleştiriyoruz. Derneğimizin genel merkezi Van'dadır. Bu anlamda yapılan çalışmalar kıymetli olmakla beraber ezber bozmaya devam ediyoruz. Daha önceki istişarelerimiz ve görüşmelerimiz neticesinde yedi ilimizde yeni temsilcilikler atayarak, gücümüze güç kattık. Rabbim birlik ve beraberliğimizi daim eylesin, ataması yapılan tüm dava arkadaşlarımıza başarılar diliyorum" dedi. ATAMASI YAPILAN İLLER Antalta İl Temsilciliğine Fatma Çoban Adana İl Temsilciliğine Feyza Nur Demir Sivas İl Temsilciliğine İsrafil Baykal Şanlıurfa İl Temsilciliğine Mehmet Şahin Çankırı İl Temsilciliğne Osman Çiğdem Gaziantep İl Temsilciliğine Orhan Kankılıç Tokat İl Temsilciliğine Eda Sönmez  
Vatansever Gençler Derneği Türkiye genelinde açmış açtığı temsilciliklerle adında söz ettirmeye başladı.

Kısa bir süre önce Vatansever Gençler Derneği Genel Başkanı Veysel Taşdemir'in  yapmış olduğu  olağan genel kurul sonrası birbirinden tecrübeli isimlerin yeni  yönetim kurulunda yer alması dikkatlerden kaçmasken, ülke genelinde yeni temsilciliklerle gücüne güç kattı.


Vatansever Genler Derneği Genel Başkanı Veysel Taşdemir, atamalar ile ilgili gazetemize yaptığı açıklamasında " Milli ve manevi değerlerimizin korunması için bizler yol arkadaşlarımızla gönl birliği yaptık. Vatanına, bayrağına ve toprağına bağlı herkes bizim kardeşimizdir. Bu şiarla istikametimizi belirledik. Daha önce olduğu gibi yapmış olduğumuz genel kurul sonrası da ilgi ve talepler yoğun bir şekilde gelmeye devam ediyor. Onurlu mücadelemizde katılımların olması bizleri son derece mutlu etmektedir. Ülkemizin her yerinde olmak adına " Türkiye'nin dilindeyiz, 81 ilindeyiz" sloganımız ile Bismillah diyerek yola koyulduk. Bizler tüm STK'lar adına bir ilki gerçekleştiriyoruz. Derneğimizin genel merkezi Van'dadır. Bu anlamda yapılan çalışmalar kıymetli olmakla beraber ezber bozmaya devam ediyoruz.

Daha önceki istişarelerimiz ve görüşmelerimiz neticesinde yedi ilimizde yeni temsilcilikler atayarak, gücümüze güç kattık. Rabbim birlik ve beraberliğimizi daim eylesin, ataması yapılan tüm dava arkadaşlarımıza başarılar diliyorum" dedi.

ATAMASI YAPILAN İLLER
Antalta İl Temsilciliğine Fatma Çoban
Adana İl Temsilciliğine Feyza Nur Demir
Sivas İl Temsilciliğine İsrafil Baykal
Şanlıurfa İl Temsilciliğine Mehmet Şahin
Çankırı İl Temsilciliğne Osman Çiğdem
Gaziantep İl Temsilciliğine Orhan Kankılıç
Tokat İl Temsilciliğine Eda Sönmez

 

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber