Vanspor Kulüp Başkanlığına Aday Oluyor

Spor 30.05.2023 - 13:01, Güncelleme: 30.05.2023 - 13:01
 

Vanspor Kulüp Başkanlığına Aday Oluyor

Vanlı İş İnsanı Levent Cankurtaran şartlı olarak Vanspor Kulübü Başkanlığına aday olabileceğini duyurdu.

Vanlı İş İnsanı Levent Cankurtaran şartlı olarak Vanspor Kulübü Başkanlığına aday olabiceğini duyurdu. Daha önceki dönemde Van spor Kulüp Başkan Vekilliliği görevini yapmış spor kamuoyunun yakından tanıdığı isim olan Levent Cankurtaran aday olabiceğini söylediği. Siyah kırmızılı kulubün A.Ş’ye çevrilmesi halinde mevcut borçları üstlenerek, bir üst lige çıkarabileceğini belirtti.  
Vanlı İş İnsanı Levent Cankurtaran şartlı olarak Vanspor Kulübü Başkanlığına aday olabileceğini duyurdu.

Vanlı İş İnsanı Levent Cankurtaran şartlı olarak spor " class="text-dark font-weight-bold" target="_blank">Van spor Kulübü Başkanlığına aday olabiceğini duyurdu.

Daha önceki dönemde Van spor Kulüp Başkan Vekilliliği görevini yapmış spor kamuoyunun yakından tanıdığı isim olan Levent Cankurtaran aday olabiceğini söylediği.

Siyah kırmızılı kulubün A.Ş’ye çevrilmesi halinde mevcut borçları üstlenerek, bir üst lige çıkarabileceğini belirtti.

 

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber