Süphan Mahallesi'nde Türkmenoğlu'na Sevgi Gösterisi

Van Haber 12.05.2023 - 01:10, Güncelleme: 12.05.2023 - 01:14
 

Süphan Mahallesi'nde Türkmenoğlu'na Sevgi Gösterisi

AK Parti Van Milletvekili Kayhan Türkmenoğlu, ziyaret ettiği her yerde halkın sevigiyle karşılaşıyor.

AK Parti Van Milletvekili Kayhan Türkmenoğlu, ziyaret ettiği her yerde halkın sevigiyle karşılaşıyor. 14 Mayıs seçim arefesinde ziyaret ettiği Sühan Mahallesi'nde halkın büyük sevgisini arkasına alan AK Parti Van Milletvekili Kayhan Türkmenoğlu, kendisini karşılayan herkese özel teşekkür etti. Vanhaber/ Yerelvanhaber Çalışmalarını özellikle kırsal mahalle, köy ve ilçelerde yapan Milletvekili Türkmenoğlu, parti seçmeni dışında olan binlerce vatandaşa hizmet politikalarını anlatarak ikna etti. Türkiye gündemini takip edemeyen binlerce insana Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğnde çok büyük yatırımlar yapıldığını anlatan Türkmenoğlu" Bizler AK kadrolar olarak ideolojimizi hizmetten alıyoruz" dedi.  Halkımızı seviyoruz ve önemsiyoruz. Bu anlamda AK Parti'ye verilen her bir oy çok özeldir. Pazar günü ülkemizin kaderini belirleyecek seçim öncesi herkes kendi muhasebesini yapsın. Ülkemizi güçlü ve tam bağımsız bir şekilde gelecek nesillere teslim edelim istiyoruz. Çünkübu cennet vatanımız bizlerin değil, çocuklarımıza vereceğimiz emanettir."  Yoğun alkış ve tezahüratlarla sevgisini dile getiren Süphan mahalle sakinleri, 14 Mayıs günü AK Partiye güçlü bir destek vereceklerini söylediler.
AK Parti Van Milletvekili Kayhan Türkmenoğlu, ziyaret ettiği her yerde halkın sevigiyle karşılaşıyor.

AK Parti Van Milletvekili Kayhan Türkmenoğlu, ziyaret ettiği her yerde halkın sevigiyle karşılaşıyor.
14 Mayıs seçim arefesinde ziyaret ettiği Sühan Mahallesi'nde halkın büyük sevgisini arkasına alan AK Parti Van Milletvekili Kayhan Türkmenoğlu, kendisini karşılayan herkese özel teşekkür etti.

Vanhaber/ Yerelvanhaber
Çalışmalarını özellikle kırsal mahalle, köy ve ilçelerde yapan Milletvekili Türkmenoğlu, parti seçmeni dışında olan binlerce vatandaşa hizmet politikalarını anlatarak ikna etti. Türkiye gündemini takip edemeyen binlerce insana Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğnde çok büyük yatırımlar yapıldığını anlatan Türkmenoğlu" Bizler AK kadrolar olarak ideolojimizi hizmetten alıyoruz" dedi.


 Halkımızı seviyoruz ve önemsiyoruz. Bu anlamda AK Parti'ye verilen her bir oy çok özeldir. Pazar günü ülkemizin kaderini belirleyecek seçim öncesi herkes kendi muhasebesini yapsın. Ülkemizi güçlü ve tam bağımsız bir şekilde gelecek nesillere teslim edelim istiyoruz. Çünkübu cennet vatanımız bizlerin değil, çocuklarımıza vereceğimiz emanettir." 
Yoğun alkış ve tezahüratlarla sevgisini dile getiren Süphan mahalle sakinleri, 14 Mayıs günü AK Partiye güçlü bir destek vereceklerini söylediler.

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber