CHP'de Ömer Doğan Farkı

Van Haber 28.04.2023 - 18:17, Güncelleme: 28.04.2023 - 18:17
 

CHP'de Ömer Doğan Farkı

Cumhuriyet Halk Partisi İpekyolu İlçe Başkanı Ömer Doğan, çalışmaları ile göz dolduruyor.

  Cumhuriyet Halk Partisi İpekyolu İlçe Başkanı Ömer Doğan, çalışmaları ile göz dolduruyor. 14 Mayıs'ta  yapılacak olan Genel Seçimler öncesi çalışmaları ile kendi isminde sıkça söz ettiren CHP İpekyolu İlçe Başkanı Ömer Doğan, siyaset kamuoyunda taktir topladı. Mütevazi kişiliği ile Van'da tanınmış bir isim olan Başkan Doğan, göreve geldiği günden bu yana herkesin umudu oldu. Hem Parti binasında, hemde seçim ofisinde sabahın erken saatlerinde başlayarak, gecenin geç saatlerine kadar çalışan Doğan, adeta arı gibi çalışıyor. Saha çalışmalarında herkesin derdini  dinleyen, çözüm için elinden geleni yapan Başkan Doğan, hemşehrileri tarafından adeta parmakla gösteriliyor.
Cumhuriyet Halk Partisi İpekyolu İlçe Başkanı Ömer Doğan, çalışmaları ile göz dolduruyor.

 

Cumhuriyet Halk Partisi İpekyolu İlçe Başkanı Ömer Doğan, çalışmaları ile göz dolduruyor.

14 Mayıs'ta  yapılacak olan Genel Seçimler öncesi çalışmaları ile kendi isminde sıkça söz ettiren CHP İpekyolu İlçe Başkanı Ömer Doğan, siyaset kamuoyunda taktir topladı.


Mütevazi kişiliği ile Van'da tanınmış bir isim olan Başkan Doğan, göreve geldiği günden bu yana herkesin umudu oldu.
Hem Parti binasında, hemde seçim ofisinde sabahın erken saatlerinde başlayarak, gecenin geç saatlerine kadar çalışan Doğan, adeta arı gibi çalışıyor.
Saha çalışmalarında herkesin derdini  dinleyen, çözüm için elinden geleni yapan Başkan Doğan, hemşehrileri tarafından adeta parmakla gösteriliyor.

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber