Van Vekilini Arıyor

Van Haber 08.04.2023 - 03:27, Güncelleme: 08.04.2023 - 03:27
 

Van Vekilini Arıyor

14 Mayıs'ta yapılacak seçimler için piyasaya pompalanan sünii listelerden çok, KadirŞinas Van halkı Zahir Kandaşoğlu'nu Milletvekili olarak görmek istiyor.

14 Mayıs'ta yapılacak 28. Dönem Milletvekilleri aday listelerinin belirsizliği sürerken, birçok başarılarıyla aynı zamanda sempatiliğ ile Van halkının büyük sevgisini Kazanan taraflı tarafsız herkes  İş İnsanı Zahir Kandaoğlu'nu Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde görmek istiyor. Erhan Uğurlu/ Özel Haber Bölgenin kaderini değiştirmenin gençlerin elinde olduğunu her defasında dile getiren Zahir Kandaoğlu'nu yaptığı büyük projeler hem yerel gündem de olsun, hem de ulusal gümdem de olsun, vizyon anlamında memleketini Namber one yaptı. Mevcut Van Tso binasını yaparak belkide iş dünyasının hayal edemeyeceği büyük bir rüyayı kıt imkanlarla yaparak, dönemin önde gelen yöneticileri tarafından Beyaz Saray ismi verilmişti.  Bu büyük başarının akabinde Van ekonomisi ve iş insanları daha itibarlı hale gelerek belki de ilk defa ulusal çapta ticaret yapma imkanı sağlamıştı. Deve kervanlarıyla Van Kalesi, Van Kedisi, Hoşap Kalesi gibi kentin tarihi ve turistik yerlerini simgeleyen eşya ve fotoğraflar taşıyarak Van abancı yatırımcıların gözdesi haline gelmişti. İş insanı kimliğiyle, Vantso Başkanı kimliğiyle, şehrin gülen yüzü biri olarak adeta o Van'a Van'da O'na aşık olmuş. Van insanı misafirperverdir, kadirşinastır" diyerek, memleketi terör gündeminde kurtarmak için büyük emekler sarf eden Kandaşoğlu, kısa sürede piyasad güven ortamını oluşmasının mimarı olarak tarihe altın harflerle ismini yazdırdı.   "GENÇLERİN CAN SİMİDİ OLDU" Gençlik Spor Bakanlığı'nın devasa yatırımlarına rağmen, sportif anlamda şehre madalyalar kazandıran gençlere randevu dahi vermeyen bir kuruma karşı, tüm imkanlarını seferber eden Kandaşoğlu, onları daha büyük başarılara adepte ederek adeta yarınlarını kazanmasına vesile oldu.  Eğitim olarak ülke bazında dibe vurduğumuz zamanlarda bile "Eğitim en büyük silahımızdır" diyerek tüm gençlere kucak açan her alanda büyüklük eden Zahir Kandaşoğlu bir büyüğümüzün artık halkın temsiliyetini alma vakti gelmiştir. Covit-19 hastalığını baş göstermesiyle tüm ekonomilerin ters yüz olduğu bir dömende bile kendi çalışanlarını koruyup kollayan, şehrin abisi olan koca yürekli insana ihtiyaç vardır. "BÖLGE BARIŞINA VESİLE OLDU" Bölgenin şartları göz önünde bulundurulduğunda aşiretçiliğin ön planda olduğu herkesin malumu. Aile içi veya aşiretler arası kavgaların gelenek hale geldiği bir dönem içinde gençlerin bu kavgalardan kaçmak için batıya göç etmek zorunda kaldığıda kanayan yaralarımızdan sadece biri. İnsanların sevgi ve kardeş içinde yaşamalarını gerektiğini, tüm insanların kardeş olduğunu defalarva vurgulayan İş İnsanı Kandaşoğlu, gittiği tüm yerlerde barışı hakim kıldı. Bu anlamda Van başta olmak üzere bölge halkı O'na vefa borcunu Milletvekili yapmakla taçlandırmak istiyor.  
14 Mayıs'ta yapılacak seçimler için piyasaya pompalanan sünii listelerden çok, KadirŞinas Van halkı Zahir Kandaşoğlu'nu Milletvekili olarak görmek istiyor.

14 Mayıs'ta yapılacak 28. Dönem Milletvekilleri aday listelerinin belirsizliği sürerken, birçok başarılarıyla aynı zamanda sempatiliğ ile Van halkının büyük sevgisini Kazanan taraflı tarafsız herkes  İş İnsanı Zahir Kandaoğlu'nu Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde görmek istiyor.

Erhan Uğurlu/ Özel Haber


Bölgenin kaderini değiştirmenin gençlerin elinde olduğunu her defasında dile getiren Zahir Kandaoğlu'nu yaptığı büyük projeler hem yerel gündem de olsun, hem de ulusal gümdem de olsun, vizyon anlamında memleketini Namber one yaptı.
Mevcut Van Tso binasını yaparak belkide iş dünyasının hayal edemeyeceği büyük bir rüyayı kıt imkanlarla yaparak, dönemin önde gelen yöneticileri tarafından Beyaz Saray ismi verilmişti. 


Bu büyük başarının akabinde Van ekonomisi ve iş insanları daha itibarlı hale gelerek belki de ilk defa ulusal çapta ticaret yapma imkanı sağlamıştı.
Deve kervanlarıyla Van Kalesi, Van Kedisi, Hoşap Kalesi gibi kentin tarihi ve turistik yerlerini simgeleyen eşya ve fotoğraflar taşıyarak Van abancı yatırımcıların gözdesi haline gelmişti.
İş insanı kimliğiyle, Vantso Başkanı kimliğiyle, şehrin gülen yüzü biri olarak adeta o Van'a Van'da O'na aşık olmuş.
Van insanı misafirperverdir, kadirşinastır" diyerek, memleketi terör gündeminde kurtarmak için büyük emekler sarf eden Kandaşoğlu, kısa sürede piyasad güven ortamını oluşmasının mimarı olarak tarihe altın harflerle ismini yazdırdı.
 

"GENÇLERİN CAN SİMİDİ OLDU"


Gençlik Spor Bakanlığı'nın devasa yatırımlarına rağmen, sportif anlamda şehre madalyalar kazandıran gençlere randevu dahi vermeyen bir kuruma karşı, tüm imkanlarını seferber eden Kandaşoğlu, onları daha büyük başarılara adepte ederek adeta yarınlarını kazanmasına vesile oldu. 
Eğitim olarak ülke bazında dibe vurduğumuz zamanlarda bile " Eğitim en büyük silahımızdır" diyerek tüm gençlere kucak açan her alanda büyüklük eden Zahir Kandaşoğlu bir büyüğümüzün artık halkın temsiliyetini alma vakti gelmiştir.
Covit-19 hastalığını baş göstermesiyle tüm ekonomilerin ters yüz olduğu bir dömende bile kendi çalışanlarını koruyup kollayan, şehrin abisi olan koca yürekli insana ihtiyaç vardır.

"BÖLGE BARIŞINA VESİLE OLDU"

Bölgenin şartları göz önünde bulundurulduğunda aşiretçiliğin ön planda olduğu herkesin malumu. Aile içi veya aşiretler arası kavgaların gelenek hale geldiği bir dönem içinde gençlerin bu kavgalardan kaçmak için batıya göç etmek zorunda kaldığıda kanayan yaralarımızdan sadece biri. İnsanların sevgi ve kardeş içinde yaşamalarını gerektiğini, tüm insanların kardeş olduğunu defalarva vurgulayan İş İnsanı Kandaşoğlu, gittiği tüm yerlerde barışı hakim kıldı. Bu anlamda Van başta olmak üzere bölge halkı O'na vefa borcunu Milletvekili yapmakla taçlandırmak istiyor.

 

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber