Kılıçtaroğlu HDP Görüşmesi Başladı

Van Haber 20.03.2023 - 12:43, Güncelleme: 20.03.2023 - 12:43
 

Kılıçtaroğlu HDP Görüşmesi Başladı

Millet İttifakı'nın adayı Kemal Kılıçdaroğlu, HDP Eş Genel Başkanları Pervin Buldan ve Mithat Sancar ile TBMM'deki makamlarında bir araya geldi.

      Millet İttifakı' Cumhurbaşkanı  adayı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçtaroğlu,adaylık ilanının ardından ittifakta yer almayan partilere ve toplumun farklı kesimlerine ziyaretlerini sürdürüyor. Adaylık ilanının hemen ardından Kılıçdaroğlu'nun HDP ile de görüşmesi gündeme geldi. İyi Parti’de rahatsızlıklara neden olsa da görüşme için geçtiğimiz hafta cumartesi günü belirlendi. Belirlenen tarih HDP tarafından ileri bir tarihe ertelenirken görüşmeye ilişkin ayrıntılar belli oldu. HDP'den yapılan açıklamaya göre Kemal Kılıçdaroğlu'nun bugün HDP Eş Genel Başkanları Pervin Buldan ve Mithat Sancar ile saat 12.00’de görüşeceği açıklanmıştı. Kılıçdaroğlu, kurmayları ile birlikte HDP'li Genel Başkanlar'ın makamına gitti. Sancar ve Buldan, Kılıçdaroğlu'nu kapıda karşıladı. 3 lider basına görüntü verdikten sonra görüşmeye geçdi. Ziyaretin ardından basın toplantısı düzenlenmesi beklenirken, HDP'nin aday çıkarıp çıkarmayacağı, Kılıçdaroğlu'n destek açıklayıp açıklamayacağı bu görüşmenin ardından netlik kazanacak  
Millet İttifakı'nın adayı Kemal Kılıçdaroğlu, HDP Eş Genel Başkanları Pervin Buldan ve Mithat Sancar ile TBMM'deki makamlarında bir araya geldi.

 

 

 

Millet İttifakı' Cumhurbaşkanı  adayı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçtaroğlu, adaylık ilanının ardından ittifakta yer almayan partilere ve toplumun farklı kesimlerine ziyaretlerini sürdürüyor.

Adaylık ilanının hemen ardından Kılıçdaroğlu'nun HDP ile de görüşmesi gündeme geldi.

İyi Parti’de rahatsızlıklara neden olsa da görüşme için geçtiğimiz hafta cumartesi günü belirlendi.

Belirlenen tarih HDP tarafından ileri bir tarihe ertelenirken görüşmeye ilişkin ayrıntılar belli oldu.

HDP'den yapılan açıklamaya göre Kemal Kılıçdaroğlu'nun bugün HDP Eş Genel Başkanları Pervin Buldan ve Mithat Sancar ile saat 12.00’de görüşeceği açıklanmıştı.

Kılıçdaroğlu, kurmayları ile birlikte HDP'li Genel Başkanlar'ın makamına gitti.

Sancar ve Buldan, Kılıçdaroğlu'nu kapıda karşıladı.

3 lider basına görüntü verdikten sonra görüşmeye geçdi.

Ziyaretin ardından basın toplantısı düzenlenmesi beklenirken, HDP'nin aday çıkarıp çıkarmayacağı, Kılıçdaroğlu'n destek açıklayıp açıklamayacağı bu görüşmenin ardından netlik kazanacak

 

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber