KAF'tan geçmiş olsun mesajı

Siyaset 09.02.2023 - 17:23, Güncelleme: 09.02.2023 - 17:23
 

KAF'tan geçmiş olsun mesajı

Kadim Aşiretler Federasyonu Genel Başkanı Rasim Aslan ülkemizde meydana gelen on ilimizde büyük yıkımlara neden olan depremler için geçmiş olsun mesajı yayınladı.

             KAF Genel Başkanı Rasim Aslan mesajında"  06.02.2023 saat 04:17 sıralarında asrın en büyük felaketi olan merkez üssü Kahramanmaraş’ın Pazarcık ve Elbistan İlçeleri başta olmak üzere Adana, Adıyaman, Gaziantep, Diyarbakır, Osmaniye, Malatya, Şanlıurfa, Hatay ve Kilis İllerimizi kapsayan deprem felaketi 85 milyon insanımızın yüreğini kor ateş gibi yakmış bulunmaktadır.             Millet olarak maddi ve manevi büyük bir imtihanla karşı karşıya bulunmaktayız. Van halkı olarak 1976 ile 2011 tarihlerindeki depremden de bu acıyı derinden hissederek yaşadık. Unutmayalım ki bir kez daha tarihi bir süreçten geçiyoruz. Bu gibi felaketleri millet olarak geçmişte nasıl sabır ve metanetle aşarak bu günlere geldiysek bu zor günümüzde de Allah’ın izin ve yardımıyla milletimizin birlik, beraberlik ve ortak desteğiyle birbirimize 4 elle sarılarak aşacağımıza inanıyoruz. Cenab-ı Hak bu gibi felaketleri bir daha milletimize göstermesin. Ülkemizi, halkımızı her türlü kaza, bela ve deprem gibi tabi afetlerden muhafaza etsin. Depreme maruz kalarak hayatını kaybeden tüm vatandaşlarımıza Cenab-ı Allah’tan rahmet, yaralı kardeşlerimize acil şifalar diler ve yakınlarına Sabr-ı Cemiller Allah’tan niyaz ederim. Ülkemizin ve milletimizin başı sağ olsun diyor, her bir vatandaşımızın acısını yürekten paylaşıyorum.  
Kadim Aşiretler Federasyonu Genel Başkanı Rasim Aslan ülkemizde meydana gelen on ilimizde büyük yıkımlara neden olan depremler için geçmiş olsun mesajı yayınladı.

 

            KAF Genel Başkanı Rasim Aslan mesajında"  06.02.2023 saat 04:17 sıralarında asrın en büyük felaketi olan merkez üssü Kahramanmaraş’ın Pazarcık ve Elbistan İlçeleri başta olmak üzere Adana, Adıyaman, Gaziantep, Diyarbakır, Osmaniye, Malatya, Şanlıurfa, Hatay ve Kilis İllerimizi kapsayan deprem felaketi 85 milyon insanımızın yüreğini kor ateş gibi yakmış bulunmaktadır.

            Millet olarak maddi ve manevi büyük bir imtihanla karşı karşıya bulunmaktayız. Van halkı olarak 1976 ile 2011 tarihlerindeki depremden de bu acıyı derinden hissederek yaşadık. Unutmayalım ki bir kez daha tarihi bir süreçten geçiyoruz. Bu gibi felaketleri millet olarak geçmişte nasıl sabır ve metanetle aşarak bu günlere geldiysek bu zor günümüzde de Allah’ın izin ve yardımıyla milletimizin birlik, beraberlik ve ortak desteğiyle birbirimize 4 elle sarılarak aşacağımıza inanıyoruz. Cenab-ı Hak bu gibi felaketleri bir daha milletimize göstermesin. Ülkemizi, halkımızı her türlü kaza, bela ve deprem gibi tabi afetlerden muhafaza etsin. Depreme maruz kalarak hayatını kaybeden tüm vatandaşlarımıza Cenab-ı Allah’tan rahmet, yaralı kardeşlerimize acil şifalar diler ve yakınlarına Sabr-ı Cemiller Allah’tan niyaz ederim. Ülkemizin ve milletimizin başı sağ olsun diyor, her bir vatandaşımızın acısını yürekten paylaşıyorum.

 

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber