Van'da İş Yeri Açılışı

Gündem 05.11.2022 - 14:54, Güncelleme: 05.11.2022 - 15:10
 

Van'da İş Yeri Açılışı

Van'da Et Restaurantı Açıldı

Van'da açılan İş yerlerine bir yenisi daha eklendi. Saçı Beyaz Ocakbaşı Restaurat hizmete girdi. İpekyolu ilçesi İskele Caddesi üzerinde açılışı yapılan  Kasap Zeki olarak tanınan Zeki Kaya ve Nevzat Sürme tarafından faliyete sokulan Saçı Beyaz Kebap Restaurant Van Halkının hizmetine açıldı. Açılışa Edremit Belediye Başkanı İsmail Say, AK Parti Van İl Başkan Yardımcısı Abdurrahman Çohaz, AK Parti Tuşba İlçe Başkanı M.Nuri Başdinç, İyi Parti Ankara Milletvekili Halil İbrahim Oral, İyi Parti Van İl Başkanı Selim Özgökçe , Van Fırıncılar ve Lokantacılar Odası Başkanı Sabri Işık ile çok sayıda davetli katıldı. Söz konusu açılışta konuşma yapan misafirler İş yeri açılışının Van halkına hayırlı olması temennisinde bulundular. Kasap Zeki Kebap Restaurant'ın 30 personel ve birbirinden lezzetli çeşitlerle 24 Saat Vanlılar için hizmete açık olduğu bildirildi.     Haber Röportaj: Ercan Ulutaş
Van'da Et Restaurantı Açıldı

Van'da açılan İş yerlerine bir yenisi daha eklendi. Saçı Beyaz Ocakbaşı Restaurat hizmete girdi.

İpekyolu ilçesi İskele Caddesi üzerinde açılışı yapılan  Kasap Zeki olarak tanınan Zeki Kaya ve Nevzat Sürme tarafından faliyete sokulan Saçı Beyaz Kebap Restaurant Van Halkının hizmetine açıldı. Açılışa Edremit Belediye Başkanı İsmail Say, AK Parti Van İl Başkan Yardımcısı Abdurrahman Çohaz, AK Parti Tuşba İlçe Başkanı M.Nuri Başdinç, İyi Parti Ankara Milletvekili Halil İbrahim Oral, İyi Parti Van İl Başkanı Selim Özgökçe , Van Fırıncılar ve Lokantacılar Odası Başkanı Sabri Işık ile çok sayıda davetli katıldı.

Söz konusu açılışta konuşma yapan misafirler İş yeri açılışının Van halkına hayırlı olması temennisinde bulundular. Kasap Zeki Kebap Restaurant'ın 30 personel ve birbirinden lezzetli çeşitlerle 24 Saat Vanlılar için hizmete açık olduğu bildirildi.

 

 

Haber Röportaj: Ercan Ulutaş

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber