VANGÖLÜSPOR’DAN 6-1’LİK EZİCİ GALİBİYET

Spor 17.10.2022 - 12:32, Güncelleme: 17.10.2022 - 12:32
 

VANGÖLÜSPOR’DAN 6-1’LİK EZİCİ GALİBİYET

Bölgesel Amatör Lig 1. Gurup’ta Van’ı temsil eden Vangölüspor, Oktay Balli yönetiminde, evinde oynadığı ilk maçında 6-1’lik ezici bir galibiyetle, Siirt Kurtalanspor’u yendi.

Bölgesel Amatör Lig 1. Gurup’ta Van’ı temsil eden Vangölüspor,  Oktay Balli yönetiminde, evinde oynadığı ilk maçında 6-1’lik ezici bir galibiyetle, Siirt Kurtalanspor’u yendi. Taraftarlar ve spor camiasının yoğun ilgi gösterdiği müsabakada, ilk yarı 2. Dakikada Vangölüsporlu Azad Teke’nin golüyle 1-0, Siirt Kurtalan Spor oyuncusu Mustafa Nacar’ın 8. Dakikada attığı golle de   berabere devam etti.  30. Dakikada Mazlum Öndil’in penaltı golüyle 2-1 öne geçen Vangölüspor maç sonuna kadar üstünlüğü kaptırmadı. 45 artı bir de Ferhat Temizer, 72. Dakikada Fatih Karael, 90. Dakikada Emre Çelik ve 90 artı 3’te Mazlum Öndil’in attığı ikinci golüyle 6-1 lik sonuçla sahadan ayrıldı. TARAFTAR VE PROTOKOLDEN MAÇA YOĞUN İLGİ   Vangölüspor’u ilk maçında spor kamuoyu taraftar gurupları ve  protokol yalnız bırakmadı. Silahtaroğlu Vanspor Protokolü’nden Kulüp Başkanı Ferhat Kıyak, Asbaşkan Özcan Kara, Teknik Koordinatör Ali Kurt ve yöneticiler katılırken, Vanspor Eski Başkanı Öner Yiğit, Tüm Spor Adamları Derneği Başkanı Sacit Solmaz,  taraftar guruplarından Gölkentliler Taraftar Gurubu Nevzat Aslan ve yönetimi, spor camiasının önde gelen isimleri teknik adamlar ve sporcular katıldı. Kulüp Başkanı Yakup Akanöz, maç sonunda yaptığı açıklamada, maça gelerek kendilerine  destek olan herkese ayrı ayır teşekkür ettiğini belirterek, sorumluluklarını farkında olduklarını ve kendilerine destek olmak adına maça iştirak edenlerin verdiği motivasyonun kendileri açısından çok önemli olduğunu ifade etti.  
Bölgesel Amatör Lig 1. Gurup’ta Van’ı temsil eden Vangölüspor, Oktay Balli yönetiminde, evinde oynadığı ilk maçında 6-1’lik ezici bir galibiyetle, Siirt Kurtalanspor’u yendi.

Bölgesel Amatör Lig 1. Gurup’ta Van’ı temsil eden Vangölüspor,  Oktay Balli yönetiminde, evinde oynadığı ilk maçında 6-1’lik ezici bir galibiyetle, Siirt Kurtalanspor’u yendi.


Taraftarlar ve spor camiasının yoğun ilgi gösterdiği müsabakada, ilk yarı 2. Dakikada Vangölüsporlu Azad Teke’nin golüyle 1-0, Siirt Kurtalan Spor oyuncusu Mustafa Nacar’ın 8. Dakikada attığı golle de 
 berabere devam etti.  30. Dakikada Mazlum Öndil’in penaltı golüyle 2-1 öne geçen Vangölüspor maç sonuna kadar üstünlüğü kaptırmadı. 45 artı bir de Ferhat Temizer, 72. Dakikada Fatih Karael, 90. Dakikada Emre Çelik ve 90 artı 3’te Mazlum Öndil’in attığı ikinci golüyle 6-1 lik sonuçla sahadan ayrıldı.

TARAFTAR VE PROTOKOLDEN MAÇA YOĞUN İLGİ

 


Vangölüspor’u ilk maçında spor kamuoyu taraftar gurupları ve  protokol yalnız bırakmadı. Silahtaroğlu Vanspor Protokolü’nden Kulüp Başkanı Ferhat Kıyak, Asbaşkan Özcan Kara, Teknik Koordinatör Ali Kurt ve yöneticiler katılırken, Vanspor Eski Başkanı Öner Yiğit, Tüm Spor Adamları Derneği Başkanı Sacit Solmaz,  taraftar guruplarından Gölkentliler Taraftar Gurubu Nevzat Aslan ve yönetimi, spor camiasının önde gelen isimleri teknik adamlar ve sporcular katıldı. Kulüp Başkanı Yakup Akanöz, maç sonunda yaptığı açıklamada, maça gelerek kendilerine  destek olan herkese ayrı ayır teşekkür ettiğini belirterek, sorumluluklarını farkında olduklarını ve kendilerine destek olmak adına maça iştirak edenlerin verdiği motivasyonun kendileri açısından çok önemli olduğunu ifade etti.

 

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber