Lise 12. Sınıfların Mezuniyet Sevinci

Gündem 09.06.2022 - 10:29, Güncelleme: 09.06.2022 - 10:29
 

Lise 12. Sınıfların Mezuniyet Sevinci

2021-2022 eğitim ve öğretim sezonunun sonu yaklaşırken bu duruma en çok lise son sınıf öğrencileri seviniyor.

12 yıllık bir eğitim maratonunu kazasız belasız geride bırakmanın ve hayallerindeki üniversitelere yerleşmenin planları çoktan yapılmaya başlandı. Bu noktada Edremit Anadolu Ajansı Lisesi son sınıf yani 12.sınıf öğrencileri de önceki gün düzenlenen bir veda yemeğinde arkadaşları ile hem eğlenceli bir gün yaşadı ve hüzünlü bir ayrılığın sarmalına girdi.   Artık her biri kendi hayat hikayesini yazacak, hem okullarına hem de  arkadaşlarına veda edecekler.   Söz konusu etkinlikle ilgili gazetemize açıklamalarda bulunan Muhammed Haktan Ulutaş " Geldiğimiz noktada Listedeki eğitim hayatımız sona eriyor. Allah nasip ederse önümüzdeki hafta Üniversite sınavlarına gireceğiz. Benim ve arkadaşlarımın buradaki amacı, bugüne kadar verdiğimiz emeklerin karşılığını almaktır. Buna da yürekten inanıyoruz ki en güzel ve en başarılı sonuçlarla kendi hedeflerimizi yakalayarak ailelerimizin de yüzünü güldüreceğiz. Şimdiden sınava girecek tüm arkadaşlara başarılar dilerim. Umarım her şey gönüllerince olur " diyerek sözlerini tamamladı.   Edremit Anadolu Lisesi Müdür Yardımcısı İlhami Taşdemir ise " Çok şükür bir eğitim maratonunun daha sonuna geldik. Tüm sınıfların heyecanı ayrı ayrı yaşanıyor. En çok lise son sınıf öğrencilerimiz için anlamlı bir yıl. Çünkü önümüzdeki hafta Üniversite sınavlarına girecekler. İnşallah hepsi de başarılı olur. Ancak hayat sadece üniversite sınavından ibaret değildir. Her birinin karşısına daha nice fırsatlar  çıkacaktır. Kimi esnaf olacaktır, kimi mühendis olacaktır kimi sanatkar olacaktır. Ama hayat insanları isteseler de istemeseler de her zaman farklı şekillerde imtihan edecektir. Ne olursa olsun onlar bizim yavrularımız Allah hepsini ailelerine bağışlasın. Gönüllerinde ne muradları varsa Allah hayırlı olanı nasip etsin. Ben de şimdiden üniversite sınavına girecek tüm öğrencilerimize başarılar diliyorum " dedi.   Haber Röportaj Ercan Ulutaş....
2021-2022 eğitim ve öğretim sezonunun sonu yaklaşırken bu duruma en çok lise son sınıf öğrencileri seviniyor.

12 yıllık bir eğitim maratonunu kazasız belasız geride bırakmanın ve hayallerindeki üniversitelere yerleşmenin planları çoktan yapılmaya başlandı.

Bu noktada Edremit Anadolu Ajansı Lisesi son sınıf yani 12.sınıf öğrencileri de önceki gün düzenlenen bir veda yemeğinde arkadaşları ile hem eğlenceli bir gün yaşadı ve hüzünlü bir ayrılığın sarmalına girdi.

 

Artık her biri kendi hayat hikayesini yazacak, hem okullarına hem de  arkadaşlarına veda edecekler.

 

Söz konusu etkinlikle ilgili gazetemize açıklamalarda bulunan Muhammed Haktan Ulutaş " Geldiğimiz noktada Listedeki eğitim hayatımız sona eriyor. Allah nasip ederse önümüzdeki hafta Üniversite sınavlarına gireceğiz. Benim ve arkadaşlarımın buradaki amacı, bugüne kadar verdiğimiz emeklerin karşılığını almaktır. Buna da yürekten inanıyoruz ki en güzel ve en başarılı sonuçlarla kendi hedeflerimizi yakalayarak ailelerimizin de yüzünü güldüreceğiz. Şimdiden sınava girecek tüm arkadaşlara başarılar dilerim. Umarım her şey gönüllerince olur " diyerek sözlerini tamamladı.

 

Edremit Anadolu Lisesi Müdür Yardımcısı İlhami Taşdemir ise " Çok şükür bir eğitim maratonunun daha sonuna geldik. Tüm sınıfların heyecanı ayrı ayrı yaşanıyor. En çok lise son sınıf öğrencilerimiz için anlamlı bir yıl. Çünkü önümüzdeki hafta Üniversite sınavlarına girecekler. İnşallah hepsi de başarılı olur. Ancak hayat sadece üniversite sınavından ibaret değildir. Her birinin karşısına daha nice fırsatlar  çıkacaktır. Kimi esnaf olacaktır, kimi mühendis olacaktır kimi sanatkar olacaktır. Ama hayat insanları isteseler de istemeseler de her zaman farklı şekillerde imtihan edecektir. Ne olursa olsun onlar bizim yavrularımız Allah hepsini ailelerine bağışlasın. Gönüllerinde ne muradları varsa Allah hayırlı olanı nasip etsin. Ben de şimdiden üniversite sınavına girecek tüm öğrencilerimize başarılar diliyorum " dedi.

 

Haber Röportaj Ercan Ulutaş....

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber