Antalya'da Ali Gündüz Rüzgarı Esti

Siyaset 02.06.2022 - 23:06, Güncelleme: 02.06.2022 - 23:11
 

Antalya'da Ali Gündüz Rüzgarı Esti

Antalya'da düzenlenen açık hava konserinde Türk Halk Müziğinin sevilen seslerinden Ali Gündüz binlerce hayranını coşturdu.

     Antalya'da düzenlenen açık hava konserinde Türk Halk Müziğinin sevilen seslerinden Ali Gündüz binlerce hayranını coşturdu.   Antalya Muratpaşa Belediyesi tarafından düzenlenen Doğu Anadolu Müzik Gecesinde Türk Halk Müziğinin sevilen sanatçılarından Ali Gündüz ve Ender Balkır sahne aldı.    Muratpaşa Atatürk Kent Meydanında sevenleriyle buluşan sanatçı Ali Gündüz, en güzel şarkılarını alanı dolduran binlerce vatandaş için seslendirdi. Sanatçı Gündüz alanı hınca hınç dolduran binlerce hayranına unutulmaz anlar yaşattı. Hareketli türkülere  halayla eşlik eden halk, meydanda adeta görsel şölen oluştu. Doğu Anadolu Müzik Gecesinde ve benzer sanat etkinliklerinde  adında söz ettiren Muratpaşa Belediyesi tüm herkesin taktirini almaya devam ediyor. Öte yandan Van'ı her platformda layıkıyla temsil eden VANDER Antalya Başkanı Yaşar Muncester, düzenlenen konserde hemşehrilerine keyifli anlar yaşatmak için hiç boş durmadılar. Türkiye'nin birçok yerinde konsere gelen konuklarına Van'a yakışan misafirperver örneğini göstermek için yoğun çaba sarf etti.   Konser Ali Gündüz'ün okuduğu birbirinden güzel eserlerinin ardından havai fişek gösterileri ile son buldu.
Antalya'da düzenlenen açık hava konserinde Türk Halk Müziğinin sevilen seslerinden Ali Gündüz binlerce hayranını coşturdu.

 

 

 Antalya'da düzenlenen açık hava konserinde Türk Halk Müziğinin sevilen seslerinden Ali Gündüz binlerce hayranını coşturdu.

 

Antalya Muratpaşa Belediyesi tarafından düzenlenen Doğu Anadolu Müzik Gecesinde Türk Halk Müziğinin sevilen sanatçılarından Ali Gündüz ve Ender Balkır sahne aldı.

 

 Muratpaşa Atatürk Kent Meydanında sevenleriyle buluşan sanatçı Ali Gündüz, en güzel şarkılarını alanı dolduran binlerce vatandaş için seslendirdi.

Sanatçı Gündüz alanı hınca hınç dolduran binlerce hayranına unutulmaz anlar yaşattı.

Hareketli türkülere  halayla eşlik eden halk, meydanda adeta görsel şölen oluştu.

Doğu Anadolu Müzik Gecesinde ve benzer sanat etkinliklerinde  adında söz ettiren Muratpaşa Belediyesi tüm herkesin taktirini almaya devam ediyor.

Öte yandan Van'ı her platformda layıkıyla temsil eden VANDER Antalya Başkanı Yaşar Muncester, düzenlenen konserde hemşehrilerine keyifli anlar yaşatmak için hiç boş durmadılar. Türkiye'nin birçok yerinde konsere gelen konuklarına Van'a yakışan misafirperver örneğini göstermek için yoğun çaba sarf etti.

 

Konser Ali Gündüz'ün okuduğu birbirinden güzel eserlerinin ardından havai fişek gösterileri ile son buldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber