Van'da İş Yeri Açılışı

Siyaset 31.05.2022 - 13:39, Güncelleme: 31.05.2022 - 13:39
 

Van'da İş Yeri Açılışı

Van'da ekonomik canlanmanın her geçen gün kendisini daha fazla hissettirdiği bugünlerde yeni bir iş yeri daha açıldı.

  Ciğerseverlerin vazgeçilmez damak tadına hitap etmek için her şeyin en ince ayrıntısına kadar düşünüldüğü bir ortam Van merkezde hizmet verecek. İş yeri açılışına Van Lokantacılar Odası Başkanı Sabri Işık, Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Veysel Koç, İpekyolu Belediye Başkan Yardımcısı Doğan Nurses Ak Parti Van Kadın Kolları Başkanı Havva Duran ve çok sayıda davetli katıldı. İş yeri açılışında bir konuşma yapan Van Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Veysel Koç " Kentimizde açtığımız her iş yeri bizi mutlu etmektedir bizi daha fazla heyecanlandırmaktadır. Bu doğrultuda bugün de Ciğerci Babo işyerini hizmete sokan Saim kardeşimizin yanında olmayı bir görev bildik. İnşallah işleri bereketli müşterileri bol olur. Kendisine hayırlı işler dilerim Allah utandırmasın " dedi.   İş yeri sahibi Saim Siyahtaş ise " Van'da yemek kültürü oldukça yaygın ve halkımız yemek konusunda zevk sahibi. Bu yiyeceklerden biri de tabiki ciğerdir. Bu vesileyle biz de halkımıza güzel bir hizmet vermek amacıyla bu yola çıktık. Hem istihdama katkımız olsun, hem de vatandaşlarımız için ciğer başta olmak üzere ızgara çeşitleri noktasında bir seçenek sunmak istedik. Açılışımıza gelen tüm dostlarımıza şükranlarımı sunarım. Halkımız gönül rahatlığıyla ailesiyle birlikte gelip lezzetli yiyeceklerimizi tadabilir" dedi.
Van'da ekonomik canlanmanın her geçen gün kendisini daha fazla hissettirdiği bugünlerde yeni bir iş yeri daha açıldı.

 

Ciğerseverlerin vazgeçilmez damak tadına hitap etmek için her şeyin en ince ayrıntısına kadar düşünüldüğü bir ortam Van merkezde hizmet verecek.

İş yeri açılışına Van Lokantacılar Odası Başkanı Sabri Işık, Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Veysel Koç, İpekyolu Belediye Başkan Yardımcısı Doğan Nurses Ak Parti Van Kadın Kolları Başkanı Havva Duran ve çok sayıda davetli katıldı.

İş yeri açılışında bir konuşma yapan Van Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Veysel Koç " Kentimizde açtığımız her iş yeri bizi mutlu etmektedir bizi daha fazla heyecanlandırmaktadır. Bu doğrultuda bugün de Ciğerci Babo işyerini hizmete sokan Saim kardeşimizin yanında olmayı bir görev bildik. İnşallah işleri bereketli müşterileri bol olur. Kendisine hayırlı işler dilerim Allah utandırmasın " dedi.

 

İş yeri sahibi Saim Siyahtaş ise " Van'da yemek kültürü oldukça yaygın ve halkımız yemek konusunda zevk sahibi. Bu yiyeceklerden biri de tabiki ciğerdir. Bu vesileyle biz de halkımıza güzel bir hizmet vermek amacıyla bu yola çıktık. Hem istihdama katkımız olsun, hem de vatandaşlarımız için ciğer başta olmak üzere ızgara çeşitleri noktasında bir seçenek sunmak istedik. Açılışımıza gelen tüm dostlarımıza şükranlarımı sunarım. Halkımız gönül rahatlığıyla ailesiyle birlikte gelip lezzetli yiyeceklerimizi tadabilir" dedi.

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber