Vanlı Teakvandocular Türkiye Finalleri için Sivas'a gittiler

Spor 15.04.2022 - 00:18, Güncelleme: 15.04.2022 - 00:25
 

Vanlı Teakvandocular Türkiye Finalleri için Sivas'a gittiler

Okul Spor Faaliyetleri müsabakalarında dereceye giren Vanlı Teakvandocular Türkiye Finalleri için Sivas'a uğurlandılar.

    Okul Spor Faaliyetleri müsabakalarında dereceye giren Vanlı Teakvandocular  Türkiye Finalleri için Sivas'a uğurlandılar.     34 ilin katılımıyla Nur Tatar Spor Salonu'nda geçtiğimiz ay yapılan Okul Spor Faaliyetleri Teakvando müsabakalarında derece yapan Vanlı sporcular,  Türkiye birinciliği için Sivas'a gittiler.     Sporcu ailelerinde katıldıkları on kişilik Teakvando kafilesi, antrenörleri Ömer Kızılkaya ve Cüneyt Gülçek eşliğinde Sivas'a dualarla uğurlandılar.     Hafta sonunda   yapılacak yarışmalarda Vanlı Teakvandocular iddialı olduklarını söylediler.         Sporcuların Teakvando antrenörleri Ömer Kızılkaya ve Cüneyt Gülçek yolculuk öncesi yaptığı konuşmalarında " Başta spora verdikleri önemden dolayı ailelerimize teşekkür ediyorum. Spora ve sporcuya verilen önem yeni bir devrim anlamına geliyor.  Allah nasip ederse Sivas'taki Türkiye Şampiyonasında başarı ile döneceğiz. Evlatlarımız üzerinde güzel hedeflerimiz var.  Bunu hep birlikte başaracağız" ifadelerini kullandılar.
Okul Spor Faaliyetleri müsabakalarında dereceye giren Vanlı Teakvandocular Türkiye Finalleri için Sivas'a uğurlandılar.

 

 

Okul Spor Faaliyetleri müsabakalarında dereceye giren Vanlı Teakvandocular  Türkiye Finalleri için Sivas'a uğurlandılar.

 

 

34 ilin katılımıyla Nur Tatar Spor Salonu'nda geçtiğimiz ay yapılan Okul Spor Faaliyetleri Teakvando müsabakalarında derece yapan Vanlı sporcular,  Türkiye birinciliği için Sivas'a gittiler.

 

 

Sporcu ailelerinde katıldıkları on kişilik Teakvando kafilesi, antrenörleri Ömer Kızılkaya ve Cüneyt Gülçek eşliğinde Sivas'a dualarla uğurlandılar.

 

  Hafta sonunda   yapılacak yarışmalarda Vanlı Teakvandocular iddialı olduklarını söylediler.

 

 

 

 

Sporcuların Teakvando antrenörleri Ömer Kızılkaya ve Cüneyt Gülçek yolculuk öncesi yaptığı konuşmalarında " Başta spora verdikleri önemden dolayı ailelerimize teşekkür ediyorum.

Spora ve sporcuya verilen önem yeni bir devrim anlamına geliyor.

 Allah nasip ederse Sivas'taki Türkiye Şampiyonasında başarı ile döneceğiz. Evlatlarımız üzerinde güzel hedeflerimiz var.

 Bunu hep birlikte başaracağız" ifadelerini kullandılar.

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber