İş İnsanı ve AK Parti Van İl Tanıtım ve Medya Başkan Yardımcısı Mustafa Yakuttan Kadir Gecesi Mesajı

Gündem 08.05.2021 - 14:53, Güncelleme: 08.05.2021 - 14:54
 

İş İnsanı ve AK Parti Van İl Tanıtım ve Medya Başkan Yardımcısı Mustafa Yakuttan Kadir Gecesi Mesajı

İş İnsanı ve AK Parti Van İl Tanıtım ve Medya Başkan Yardımcısı Mustafa Yakut Kadir gecesini kutladı.

İş İnsanı ve AK Parti Van İl Tanıtım ve Medya Başkan Yardımcısı olan Mustafa Yakut Kadir gecesi için bir mesaj yayımladı.  Mustafa Yakut mesajında "En mübarek ayın en mübarek gecesinde tüm İslam aleminin dualarının kabul olmasını diliyorum. Bin aydan daha hayırlı olan bu gece Kuran-ı Kerim’in yeryüzüne indirildiği gece olmasından dolayı kutsal bir öneme sahiptir. Böyle önemli zamanlarda küslüklerin bitmesini, savaşların ve katliamların durmasını, sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir dünya temenni ediyorum. Tüm manevi değerlerin ulvi seviyelere çıktığı bu zamanlarda aramızda ki dargınlıkların ve kırgınlıkların bitmesini, kardeşlik, birlik ve beraberlik ortamında birlikteliğimizi güçlendirmeliyiz. Tüm İslam aleminin ve Aziz milletimizin Kadir gecesini en içten duygularımla kutlar mübarek olmasını dilerim" dedi.
İş İnsanı ve AK Parti Van İl Tanıtım ve Medya Başkan Yardımcısı Mustafa Yakut Kadir gecesini kutladı.

İş İnsanı ve AK Parti Van İl Tanıtım ve Medya Başkan Yardımcısı olan Mustafa Yakut Kadir gecesi için bir mesaj yayımladı. 

Mustafa Yakut mesajında "En mübarek ayın en mübarek gecesinde tüm İslam aleminin dualarının kabul olmasını diliyorum. Bin aydan daha hayırlı olan bu gece Kuran-ı Kerim’in yeryüzüne indirildiği gece olmasından dolayı kutsal bir öneme sahiptir. Böyle önemli zamanlarda küslüklerin bitmesini, savaşların ve katliamların durmasını, sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir dünya temenni ediyorum. Tüm manevi değerlerin ulvi seviyelere çıktığı bu zamanlarda aramızda ki dargınlıkların ve kırgınlıkların bitmesini, kardeşlik, birlik ve beraberlik ortamında birlikteliğimizi güçlendirmeliyiz. Tüm İslam aleminin ve Aziz milletimizin Kadir gecesini en içten duygularımla kutlar mübarek olmasını dilerim" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber