Havva Duran Milletvekili Aday Adayı Oldu

Van Haber 22.03.2023 - 12:37, Güncelleme: 22.03.2023 - 12:37
 

Havva Duran Milletvekili Aday Adayı Oldu

AK Parti Van İl Kadın Kolları Başkanı Havva Duran Millletvekili Aday Adayı oldu.

  AK Parti Van İl Kadın Kolları Başkanı Havva Duran Millletvekili Aday Adayı oldu.  Duran,” Çıktığımız bu kutlu yolda Allah bizleri utandırmasın” dedi.   Başkan Duran’ın aday adalığı başvurusu sonrası AK Kadınlar tarafından sevinçle karşılandı. Başvurusu dosyasını AK Parti Van İl Başkanı Emre Güray’a teslim etti. “Bizler AK Kadınlar olarak kutlu davamızın yükünü omuzlamaya ve Cumhurbaşkanımızın yolunda ilerlemek bizler için büyük gururdur. Hangi kademe de olursa olsun, şartlar ne olursa olsun Dünya liderimizn yolunda, Bağımsız Türkiye için hemen şimdi diyoruz.  Ülkemizin içinde geçtiği zorlu süreçleri göz önüne aldığımızda işimizn zor ve bir o kadar da şerefli olduğunun farkındayız” dedi.
AK Parti Van İl Kadın Kolları Başkanı Havva Duran Millletvekili Aday Adayı oldu.
 
AK Parti Van İl Kadın Kolları Başkanı Havva Duran Millletvekili Aday Adayı oldu.
 Duran,” Çıktığımız bu kutlu yolda Allah bizleri utandırmasın” dedi.
 
Başkan Duran’ın aday adalığı başvurusu sonrası AK Kadınlar tarafından sevinçle karşılandı. Başvurusu dosyasını AK Parti Van İl Başkanı Emre Güray’a teslim etti. “Bizler AK Kadınlar olarak kutlu davamızın yükünü omuzlamaya ve Cumhurbaşkanımızın yolunda ilerlemek bizler için büyük gururdur. Hangi kademe de olursa olsun, şartlar ne olursa olsun Dünya liderimizn yolunda, Bağımsız Türkiye için hemen şimdi diyoruz.
 Ülkemizin içinde geçtiği zorlu süreçleri göz önüne aldığımızda işimizn zor ve bir o kadar da şerefli olduğunun farkındayız” dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber