Çuyrak Ailesinin Mutlu Günü

Van Haber 15.12.2025 - 18:03, Güncelleme: 15.12.2025 - 18:03
 

Çuyrak Ailesinin Mutlu Günü

Van’ın tanınmış kanaat önderlerinden, Kadim Aşiretler Federasyonu (KAF) Yönetim Kurulu Üyesi Fahrettin Çuyrak’ın biricik oğlu Cavit Çuyrak, Nesrin Alinçe ile görkemli bir düğün töreniyle dünya evine girdi.

Yaklaşık 2 bin davetlinin katıldığı düğün töreni, Van başta olmak üzere Türkiye’nin farklı illerinden ve yurt dışından gelen çok sayıda seçkin misafiri bir araya getirdi. Yoğun katılımın olduğu düğün, bölgenin sosyal ve siyasi hayatından önemli isimleri buluşturdu.   Düğün törenine; Kadim Aşiretler Federasyonu Genel Başkanı Rasim Aslan, Ezdinan Aşiret Reisi Mehmet Salih Özbek, Mehmet Piran Aşiret Reisi Çetin Can, Haviştan Aşiret Kanaat Önderi Hüsnü Artim, Siyasetçi ve Kanaat Önderi Naif Şabu, Talat Ertuş, Abdullah Saruhan, Saadet Partisi Van İl Başkanı Özay İlhan, İş insanı Şaban Umman, Siyasetçiler İzzet Albayrak, İbrahim Bozkurt ve Salih Taşdemir, Taekwondo Van İl Temsilcisi Murat Yazlık, Şevi Aşireti Kanaat Önderi Sadrettin Şevli, Siyasetçi Mustafa Uçar, Van Bakkallar ve Manavlar Odası Başkanı Eser Adıyaman, Doç. Dr. Necat Görentaş, Gençlik ve Spor İl Müdürü Yalçın Özdemir, Tüketiciler Birliği Van Şube Başkanı Erhan Uğurlu, MÜSİAD Van Şube Başkanı Abdullah Aras, Şoförler Odası Başkanı Mehmet Tuğrul, Esnaf ve Kefalet Odası Başkanı İsa Berge ile çok sayıda sivil toplum kuruluşu temsilcisi, akraba ve davetli katıldı.   Düğünün toy büyüklüğünü Abdullah Selam yaparken, genç çiftin nikâh şahitliklerini Kadim Aşiretler Federasyonu Genel Başkanı Rasim Aslan, Ezdinan Aşiret Reisi Mehmet Salih Özbek, Mehmet Piran Aşiret Reisi Çetin Can, Haviştan Aşiret Kanaat Önderi Hüsnü Artim MUSİAD İl Başkanı Abdulah Aras ve Saadet Partisi Van İl Başkanı Özay İlhan üstlendi.   Van’a özgü ezgiler ve yöresel türküler eşliğinde gerçekleşen düğün töreninde, uzun halaylar çekildi, davetliler gönüllerince eğlendi. Renkli görüntülere sahne olan düğün, birlik ve beraberlik mesajlarının verildiği unutulmaz bir geceye dönüştü. Çuyrak ve Alinçe aileleri, bu mutlu günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan tüm davetlilere teşekkür ederken, genç çift Cavit ve Nesrin Çuyrak için ömür boyu mutluluk temennilerinde bulunuldu. Vanhaberleri - Van Haber  - Yerel Van Haber  - Yerel Haberler
Van’ın tanınmış kanaat önderlerinden, Kadim Aşiretler Federasyonu (KAF) Yönetim Kurulu Üyesi Fahrettin Çuyrak’ın biricik oğlu Cavit Çuyrak, Nesrin Alinçe ile görkemli bir düğün töreniyle dünya evine girdi.
Yaklaşık 2 bin davetlinin katıldığı düğün töreni, Van başta olmak üzere Türkiye’nin farklı illerinden ve yurt dışından gelen çok sayıda seçkin misafiri bir araya getirdi. Yoğun katılımın olduğu düğün, bölgenin sosyal ve siyasi hayatından önemli isimleri buluşturdu.
 
Düğün törenine; Kadim Aşiretler Federasyonu Genel Başkanı Rasim Aslan, Ezdinan Aşiret Reisi Mehmet Salih Özbek, Mehmet Piran Aşiret Reisi Çetin Can, Haviştan Aşiret Kanaat Önderi Hüsnü Artim, Siyasetçi ve Kanaat Önderi Naif Şabu, Talat Ertuş, Abdullah Saruhan, Saadet Partisi Van İl Başkanı Özay İlhan, İş insanı Şaban Umman, Siyasetçiler İzzet Albayrak, İbrahim Bozkurt ve Salih Taşdemir, Taekwondo Van İl Temsilcisi Murat Yazlık, Şevi Aşireti Kanaat Önderi Sadrettin Şevli, Siyasetçi Mustafa Uçar, Van Bakkallar ve Manavlar Odası Başkanı Eser Adıyaman, Doç. Dr. Necat Görentaş, Gençlik ve Spor İl Müdürü Yalçın Özdemir, Tüketiciler Birliği Van Şube Başkanı Erhan Uğurlu, MÜSİAD Van Şube Başkanı Abdullah Aras, Şoförler Odası Başkanı Mehmet Tuğrul, Esnaf ve Kefalet Odası Başkanı İsa Berge ile çok sayıda sivil toplum kuruluşu temsilcisi, akraba ve davetli katıldı.
 
Düğünün toy büyüklüğünü Abdullah Selam yaparken, genç çiftin nikâh şahitliklerini Kadim Aşiretler Federasyonu Genel Başkanı Rasim Aslan, Ezdinan Aşiret Reisi Mehmet Salih Özbek, Mehmet Piran Aşiret Reisi Çetin Can, Haviştan Aşiret Kanaat Önderi Hüsnü Artim MUSİAD İl Başkanı Abdulah Aras ve Saadet Partisi Van İl Başkanı Özay İlhan üstlendi.
 
Van’a özgü ezgiler ve yöresel türküler eşliğinde gerçekleşen düğün töreninde, uzun halaylar çekildi, davetliler gönüllerince eğlendi. Renkli görüntülere sahne olan düğün, birlik ve beraberlik mesajlarının verildiği unutulmaz bir geceye dönüştü.
Çuyrak ve Alinçe aileleri, bu mutlu günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan tüm davetlilere teşekkür ederken, genç çift Cavit ve Nesrin Çuyrak için ömür boyu mutluluk temennilerinde bulunuldu.
Vanhaberleri - Van Haber  - Yerel Van Haber  - Yerel Haberler

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber