Genel Başkan Taşdemir’den Kömürspor’a Anlamlı Gönderme:

Spor 03.10.2023 - 19:10, Güncelleme: 03.10.2023 - 19:10
 

Genel Başkan Taşdemir’den Kömürspor’a Anlamlı Gönderme:

Pazar günü oynanan Vanspor FK ile Zonguldak Kömürspor maçı sonrası talihsiz açıklamalarda bulunan konuk takım yöneticilerine çok anlamlı mesaj gönderen Vatansever Gençler Derneği Başkanı Veysel Taşdemir “Van depreminde yıkılan Zonguldak şehri ile grizu patlamasında yanan Van'ı kimse bir birinden ayıramaz” dedi.

  Genel Başkan açıklamasında Zonguldak Kömürspor yöneticilerine adeta insanlık dersi veren açıklamasında şöyle konuştu. Vanspor - Kömürspor maçına ilişkin yaşananlar ve maç sonrası yapılan açıklamalar neticesinde Vatansever Gençler Derneği olarak konuya müdahil olmamız elzem olmuştur. Hafta sonu Van'da oynan maçta kıran kırana geçen müsabakanın son dakikasında ev sahibi takımın bulduğu golle Vanspor üç puanı tek golle aldı. Maçın geneline bakacak olursak Kömürspor takımının daha etkili olduğunu söyleyebiliriz. Maçın sonlarında yaşanan olaylar hiç bir spor severin kabul etmeyeceği hepimizin malumdur. Maç öncesinde deplasman takımının taraftarları en güzel şekilde ağırlanmış bu kardeşlik iklimi maç sonunda da devam etmiştir. İl dışından gelen misafirlerini en güzel şekilde ağırlayan büyük Vanspor taraftarına teşekkürlerimizi iletiyoruz.  Şimdi gelelim kamuoyunun merak ettiği soyunma odasında yaşanan olaylara maç sonunda Vanspor FK başkanı sayın Ferhat Kıyak rakip takım soyunma odasına gidip futbolcuları tebrik ediyor akabinde Kömürspor futbolcusu başkana küfür ve hakarette bulunuyor bunun üzerine başkan Kıyak'ın koruması futbolcuyu darp ediyor. Bahsedildiği gibi darp yok olayı doğru değil lakin soyunma odasına silahla gelindi iddiası da kesinlikle doğru değil. Kıran kırana geçen maçta son dakikada yenilen golün üzüntüsü elbette vardır ve etkisini atlatmak öyle kolay değildir. Lakin yaşanan bu olaylar bir birine gönül bağıyla bağlanmış iki şehri bir birine düşürmek noktasına getirmiş ve bu durum bizi ziyadesiyle üzmüştür. "Van depreminde yıkılan Zonguldak şehri ile grizu patlamasında yanan Van'ı kimse bir birinden ayıramaz " Van depreminde yıkılan Zonguldak şehri ile grizu patlamasında yanan Van'ı kimse bir birinden ayıramaz hele ki bu eğlence amaçlı olan bir spor müsabakasıysa Ülkesinin birliğini kardeşlik ruhunu benimsemiş sağ duyulu taraftarlarımızın bilmesi gereken en önemli husus misafiri ağırlayan ile misafir olanların bir birine yaklaşımıdır eğer burada gereken öz veri sağlanamamış ise o zaman bu iki kulüp arasına nifak tohumları ekebilirsiniz yok öyle bir durum yok ve münferit bir olay cereyan etmişse suçlu olanlar tespit edilip kendilerine gerekli ceza yetkililerce verilir. Kardeşlik bağlarımızı koparmak niyetinde ki asılsız iddialar ve taraftarlarını kışkırtmaya yönelik açıklamaların bir an önce son bulmasını diliyor her iki takıma da sonra ki maçlarında başarılar diliyoruz.
Pazar günü oynanan Vanspor FK ile Zonguldak Kömürspor maçı sonrası talihsiz açıklamalarda bulunan konuk takım yöneticilerine çok anlamlı mesaj gönderen Vatansever Gençler Derneği Başkanı Veysel Taşdemir “Van depreminde yıkılan Zonguldak şehri ile grizu patlamasında yanan Van'ı kimse bir birinden ayıramaz” dedi.

 

Genel Başkan açıklamasında Zonguldak Kömürspor yöneticilerine adeta insanlık dersi veren açıklamasında şöyle konuştu.

Vanspor - Kömürspor maçına ilişkin yaşananlar ve maç sonrası yapılan açıklamalar neticesinde Vatansever Gençler Derneği olarak konuya müdahil olmamız elzem olmuştur.

Hafta sonu Van'da oynan maçta kıran kırana geçen müsabakanın son dakikasında ev sahibi takımın bulduğu golle Vanspor üç puanı tek golle aldı. Maçın geneline bakacak olursak Kömürspor takımının daha etkili olduğunu söyleyebiliriz. Maçın sonlarında yaşanan olaylar hiç bir spor severin kabul etmeyeceği hepimizin malumdur. Maç öncesinde deplasman takımının taraftarları en güzel şekilde ağırlanmış bu kardeşlik iklimi maç sonunda da devam etmiştir. İl dışından gelen misafirlerini en güzel şekilde ağırlayan büyük Vanspor taraftarına teşekkürlerimizi iletiyoruz.

 Şimdi gelelim kamuoyunun merak ettiği soyunma odasında yaşanan olaylara maç sonunda Vanspor FK başkanı sayın Ferhat Kıyak rakip takım soyunma odasına gidip futbolcuları tebrik ediyor akabinde Kömürspor futbolcusu başkana küfür ve hakarette bulunuyor bunun üzerine başkan Kıyak'ın koruması futbolcuyu darp ediyor. Bahsedildiği gibi darp yok olayı doğru değil lakin soyunma odasına silahla gelindi iddiası da kesinlikle doğru değil. Kıran kırana geçen maçta son dakikada yenilen golün üzüntüsü elbette vardır ve etkisini atlatmak öyle kolay değildir. Lakin yaşanan bu olaylar bir birine gönül bağıyla bağlanmış iki şehri bir birine düşürmek noktasına getirmiş ve bu durum bizi ziyadesiyle üzmüştür.

" Van depreminde yıkılan Zonguldak şehri ile grizu patlamasında yanan Van'ı kimse bir birinden ayıramaz "

Van depreminde yıkılan Zonguldak şehri ile grizu patlamasında yanan Van'ı kimse bir birinden ayıramaz hele ki bu eğlence amaçlı olan bir spor müsabakasıysa Ülkesinin birliğini kardeşlik ruhunu benimsemiş sağ duyulu taraftarlarımızın bilmesi gereken en önemli husus misafiri ağırlayan ile misafir olanların bir birine yaklaşımıdır eğer burada gereken öz veri sağlanamamış ise o zaman bu iki kulüp arasına nifak tohumları ekebilirsiniz yok öyle bir durum yok ve münferit bir olay cereyan etmişse suçlu olanlar tespit edilip kendilerine gerekli ceza yetkililerce verilir. Kardeşlik bağlarımızı koparmak niyetinde ki asılsız iddialar ve taraftarlarını kışkırtmaya yönelik açıklamaların bir an önce son bulmasını diliyor her iki takıma da sonra ki maçlarında başarılar diliyoruz.

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber