Genel Başkan Taşdemir' Geçnlerimize Sahip Çıkın'

Gündem 21.10.2022 - 16:42, Güncelleme: 21.10.2022 - 16:42
 

Genel Başkan Taşdemir' Geçnlerimize Sahip Çıkın'

Vatansever Gençler Derneği Genel başkanı Veysel Taşdemir yarın yapılacak Van TSO seçimleri münasebetiyle tüm adaylara başarı dileklerinde bulunarak bir mesaj yayaınladı.

Vatansever Gençler Derneği Genel başkanı Veysel Taşdemir yarın yapılacak Van TSO seçimleri münasebetiyle tüm  adaylara başarı dileklerinde bulunarak bir mesaj yayaınladı. Genel Başkan Taşdemir "Dünyanın her noktasında yaşanan ekonomik sorunların yansıması ülkemizde ve şehrimiz Van ilinde kendini göstermektedir. Bu noktada ilimizin ekonomi alanında ki lokomotifi sayılan Ticaret odasının seçimi büyük bir önem arz etmekte Van kamouyunu yakından ilgilendirmektedir.  Van gençliği olarak seçilen adayın özellikle gençlerin iş sahibi olmaları yönünde ki engelleri kaldırabilecek potansiyele sahip olması en büyük beklentimizdir. Kanaatimiz o yöndedir ki ekonomizin dinamosu iş adamlarımızın bunu gözardı etmeyeceğidir.  Bu duygu ve düşüncelerle yarın yapılacak Van TSO seçimlerinde adaylara başarılar diliyor ilimiz ülkemiz adına hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum" dedi.
Vatansever Gençler Derneği Genel başkanı Veysel Taşdemir yarın yapılacak Van TSO seçimleri münasebetiyle tüm adaylara başarı dileklerinde bulunarak bir mesaj yayaınladı.

Vatansever Gençler Derneği Genel başkanı Veysel Taşdemir yarın yapılacak Van TSO seçimleri münasebetiyle tüm  adaylara başarı dileklerinde bulunarak bir mesaj yayaınladı.


Genel Başkan Taşdemir "Dünyanın her noktasında yaşanan ekonomik sorunların yansıması ülkemizde ve şehrimiz Van ilinde kendini göstermektedir. Bu noktada ilimizin ekonomi alanında ki lokomotifi sayılan Ticaret odasının seçimi büyük bir önem arz etmekte Van kamouyunu yakından ilgilendirmektedir.
 Van gençliği olarak seçilen adayın özellikle gençlerin sahibi olmaları yönünde ki engelleri kaldırabilecek potansiyele sahip olması en büyük beklentimizdir. Kanaatimiz o yöndedir ki ekonomizin dinamosu adamlarımızın bunu gözardı etmeyeceğidir. 


Bu duygu ve düşüncelerle yarın yapılacak Van TSO seçimlerinde adaylara başarılar diliyor ilimiz ülkemiz adına hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum" dedi.

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber