Genel Başkan Şahin ‘Sahiller Talan Ediliyor'

Eğitim 22.07.2022 - 16:09, Güncelleme: 22.07.2022 - 16:09
 

Genel Başkan Şahin ‘Sahiller Talan Ediliyor'

Tüketiciler Birliği Genel Başkanı Mahmut Şahin Kanal 65 TV’de yayınlalan “ Tüketici Saati proğram konuğu olarak çok önemli açıklamalarda bulundu.

Tüketiciler Birliği Genel Başkanı Mahmut Şahin Kanal 65 TV’de yayınlalan “ Tüketici Saati proğram konuğu olarak çok önemli açıklamalarda bulundu. Genel Başkan Şahin” Tüketic bilinci topluma hakim olmadıkça, hep geri kalacağız. Hep beraber çocuklarımızı emanetine sahip çıkalım” dedi.   Tüketiciler Birliği Genel Başkanı Mahmut Şahin, Çarşamba günleri akşam saat 20.00’da Kanal 65 TV’de Tüketiciler Birliği Van Şube Başkanı Erhan Uğurlu ve Gazeteci Yazar Ahmet Bayram’ın birlikte hazırlayıp sunduğu “ Tüketici Saati proğram konuğu oldu. Birbirinden özel anlatımları ile gündeme damga vuran Şahin” 2022 yılı başında 6502 Sayılı Tüketici Korunması Kanunu kısmi olarak, TBMM’de genişletilerek bizleri sevindirmiştir. Herkesin hakları savunması adına birliğimize muhakkak başvurmaları gerekir” dedi.   “ TİCARET BAKANLIĞINI RADİKAL DENETİMLERİ OLMALI” Tüketici Saati proğramında yapılan denetimlerin cılız kaldığını ifade eden Genel Başkan Şahin” Gümrük ve Ticaret Bakanlığının denetimleri yetersiz kalıyor. Bu anlamda kötü niyetli insanlara meydan boş kalıyor. Tüketicilerimiz fahiş fiyat konusunda oldukça mağdur oluyorlar. Ticaret Bakanlığını denetimlerinde ve cezalarında çok radikal davranmalıdır. “ ÇOCUKLARIMIZIN EMANETİNE SAHİP ÇIKMALIYIZ” Çevremizin ve doğamızın bizlerin olmadığını söyleyen Şahin” Çevremiz çocuklarımızın bizlere bırakılan bir emanetidir. Emanete ihanet etmeyelim. Tüketici haklarımızda olan temiz bir çevreye sahip olma hakkı, yerel yönetimlere çok büyük işler düşüyor. “ SAHİLLER HALKINDIR” Tüm ülkenin kanayan yarası haline gelen kamuya açık yerlerden biri olan sahiller maalesef yerel belediyeler eliyle talan ediliyor. Kıyı Kanunu’nda açık bir şekilde belirtilen Kıyı ve sahiller ücretsiz ve eşit bir şekilde halkındır” bu kadar açık olan kanuna rağmen, sahilde özel firmaların cirit attığnı görüyoruz. Plajlara vatandaşlar ücretsiz alınmıyor. Hiçbir kurumun kanunları görmezden gelme hakkı yoktur. Bunlar aynı zamanda Anayasa’ya karşı geliyorlar. Burda ki çağrımız yerel belediyelerin kanun dışı faaliyetlerinde vazgeçmelerini istiyoruz.  
Tüketiciler Birliği Genel Başkanı Mahmut Şahin Kanal 65 TV’de yayınlalan “ Tüketici Saati proğram konuğu olarak çok önemli açıklamalarda bulundu.

Tüketiciler Birliği Genel Başkanı Mahmut Şahin Kanal 65 TV’de yayınlalan “ Tüketici Saati proğram konuğu olarak çok önemli açıklamalarda bulundu.

Genel Başkan Şahin” Tüketic bilinci topluma hakim olmadıkça, hep geri kalacağız. Hep beraber çocuklarımızı emanetine sahip çıkalım” dedi.

 

Tüketiciler Birliği Genel Başkanı Mahmut Şahin, Çarşamba günleri akşam saat 20.00’da Kanal 65 TV’de Tüketiciler Birliği Van Şube Başkanı Erhan Uğurlu ve Gazeteci Yazar Ahmet Bayram’ın birlikte hazırlayıp sunduğu “ Tüketici Saati proğram konuğu oldu.

Birbirinden özel anlatımları ile gündeme damga vuran Şahin” 2022 yılı başında 6502 Sayılı Tüketici Korunması Kanunu kısmi olarak, TBMM’de genişletilerek bizleri sevindirmiştir. Herkesin hakları savunması adına birliğimize muhakkak başvurmaları gerekir” dedi.

 

“ TİCARET BAKANLIĞINI RADİKAL DENETİMLERİ OLMALI”

Tüketici Saati proğramında yapılan denetimlerin cılız kaldığını ifade eden Genel Başkan Şahin” Gümrük ve Ticaret Bakanlığının denetimleri yetersiz kalıyor. Bu anlamda kötü niyetli insanlara meydan boş kalıyor. Tüketicilerimiz fahiş fiyat konusunda oldukça mağdur oluyorlar. Ticaret Bakanlığını denetimlerinde ve cezalarında çok radikal davranmalıdır.

“ ÇOCUKLARIMIZIN EMANETİNE SAHİP ÇIKMALIYIZ”

Çevremizin ve doğamızın bizlerin olmadığını söyleyen Şahin” Çevremiz çocuklarımızın bizlere bırakılan bir emanetidir. Emanete ihanet etmeyelim. Tüketici haklarımızda olan temiz bir çevreye sahip olma hakkı, yerel yönetimlere çok büyük işler düşüyor.

“ SAHİLLER HALKINDIR”

Tüm ülkenin kanayan yarası haline gelen kamuya açık yerlerden biri olan sahiller maalesef yerel belediyeler eliyle talan ediliyor. Kıyı Kanunu’nda açık bir şekilde belirtilen Kıyı ve sahiller ücretsiz ve eşit bir şekilde halkındır” bu kadar açık olan kanuna rağmen, sahilde özel firmaların cirit attığnı görüyoruz. Plajlara vatandaşlar ücretsiz alınmıyor. Hiçbir kurumun kanunları görmezden gelme hakkı yoktur. Bunlar aynı zamanda Anayasa’ya karşı geliyorlar. Burda ki çağrımız yerel belediyelerin kanun dışı faaliyetlerinde vazgeçmelerini istiyoruz.

 

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber