Tüketiciler Birliği Genel Başkanı Şahin Ticaret İl Müdürü Keremoğlu’nu Ziyaret Etti

Ekonomi 22.07.2022 - 15:33, Güncelleme: 22.07.2022 - 15:33
 

Tüketiciler Birliği Genel Başkanı Şahin Ticaret İl Müdürü Keremoğlu’nu Ziyaret Etti

Tüketiciler Birliği Genel Başkanı Mahmut Şahin, Van İl Ticaret Müdürü Murat Keremoğlu’nu ziyaret etti.

Karşılık olarak Van özelinde ki, tüketici sorunlarınlarının isrişare edildiği ziyarette küresel ekonomik zorlukların yaşandığı bu zorlu süreçte yerelde denetim makamlarına önemli görevler düştüğünü söyleyen Genel Başkan Şahin”Belediyeleri, İlçe belediyeleri, İl Ticaret müdürlükleri tüketici hakları korunması adına önemli görevler üstlenmektedir. Fahiş fiyat, etiket denetimi ve stokçuluk karşında kanunları ihmal ederek tüketicileri zarara uğratan vampir rant çetelerine el birliği ile savaş halinde olacağız. Özellikle ilgili bakanlıkların denetim eksikliklerini bir an önce gidermesini şiddetle tavsiye ediyoruz.   Bu anlamda bu sıkıntılı sürecin başında bu yana çalışmaları ile bizleri sevindiren İl Ticaret Müdürü Murat Keremoğlu ve ekibine teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.   İl Ticaret Müdürü Keremoğlu Genel Başkan Mahmut Şahin’in yaptığı ziyareti çok anlamlı bulduğunu dile getirerek “Kurumumun bizlere verdiği yetki çerçevesinde sıkı bir şekilde çalışmalarımıza ara vermeden devam edeceğiz” dedi. Tüketiciler Birliği Genel Başkan Vekili Nesih Tanrıverdi’nin kaleme aldığı “İslam Hukuku Mukayeseli Yargıtay Kararı ilaveli Tüketici Hakları Korunması” adlı kitabı İl Ticaret Müdürü Keremoğlu’na takdim ederek ziyaret son buldu.
Tüketiciler Birliği Genel Başkanı Mahmut Şahin, Van İl Ticaret Müdürü Murat Keremoğlu’nu ziyaret etti.

Karşılık olarak Van özelinde ki, tüketici sorunlarınlarının isrişare edildiği ziyarette küresel ekonomik zorlukların yaşandığı bu zorlu süreçte yerelde denetim makamlarına önemli görevler düştüğünü söyleyen Genel Başkan Şahin”Belediyeleri, İlçe belediyeleri, İl Ticaret müdürlükleri tüketici hakları korunması adına önemli görevler üstlenmektedir. Fahiş fiyat, etiket denetimi ve stokçuluk karşında kanunları ihmal ederek tüketicileri zarara uğratan vampir rant çetelerine el birliği ile savaş halinde olacağız. Özellikle ilgili bakanlıkların denetim eksikliklerini bir an önce gidermesini şiddetle tavsiye ediyoruz.

 

Bu anlamda bu sıkıntılı sürecin başında bu yana çalışmaları ile bizleri sevindiren İl Ticaret Müdürü Murat Keremoğlu ve ekibine teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.

 

İl Ticaret Müdürü Keremoğlu Genel Başkan Mahmut Şahin’in yaptığı ziyareti çok anlamlı bulduğunu dile getirerek “Kurumumun bizlere verdiği yetki çerçevesinde sıkı bir şekilde çalışmalarımıza ara vermeden devam edeceğiz” dedi.

Tüketiciler Birliği Genel Başkan Vekili Nesih Tanrıverdi’nin kaleme aldığı “İslam Hukuku Mukayeseli Yargıtay Kararı ilaveli Tüketici Hakları Korunması” adlı kitabı İl Ticaret Müdürü Keremoğlu’na takdim ederek ziyaret son buldu.

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber