Büyük Türk Dünyası Derneği'nden Toplu İstifalar

Gündem 01.11.2022 - 15:31, Güncelleme: 01.11.2022 - 15:48
 

Büyük Türk Dünyası Derneği'nden Toplu İstifalar

Büyük Türk Dünyası Kültürel Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Türkmen görevinden istifa ettiğini açıkladı.

  Büyük Türk Dünyası Derneği'nde Toplu İstifa Şoku Büyük Türk Dünyası Kültürel Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Türkmen beraberindeki Yönetim Kadrosu ve 3.500 üye ile istifa ettiğini açıkladı. Genel Başkan Yardımcı Türkmen sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamasında " Büyük Türk Dünyasi  Kültürel Sosyal Yardımlaşma Dayanışma Derneği ve Federasyon undan Genel Başkan yardımcılığından  ve bünyemde bulunan Doğu Anadolu Bölge Başkanlığı , Van il başkanlığı görevlerinden yaklaşık 3.500 üyeyle toplu olarak istifa ettiğimizi bildirir saygılarımı sunarım. Büyük Türk Dünyası Derneği ve Federasyonuyla 31.10.2022 tarihi itibariyle hiçbir bağımızın olmadığını belirtirim" dedi.
Büyük Türk Dünyası Kültürel Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Türkmen görevinden istifa ettiğini açıkladı.

 

Büyük Türk Dünyası Derneği'nde Toplu İstifa Şoku

Büyük Türk Dünyası Kültürel Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Türkmen beraberindeki Yönetim Kadrosu ve 3.500 üye ile istifa ettiğini açıkladı.
Genel Başkan Yardımcı Türkmen sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamasında "
Büyük Türk Dünyasi  Kültürel Sosyal Yardımlaşma Dayanışma Derneği ve Federasyon undan Genel Başkan yardımcılığından  ve bünyemde bulunan Doğu Anadolu Bölge Başkanlığı , Van il başkanlığı görevlerinden yaklaşık 3.500 üyeyle toplu olarak istifa ettiğimizi bildirir saygılarımı sunarım. Büyük Türk Dünyası Derneği ve Federasyonuyla 31.10.2022 tarihi itibariyle hiçbir bağımızın olmadığını belirtirim" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber