Bölge Hatanesi Güvenlik Biriminden Depremzedelere Anlamlı Yardım

Siyaset 11.02.2023 - 14:43, Güncelleme: 11.02.2023 - 14:43
 

Bölge Hatanesi Güvenlik Biriminden Depremzedelere Anlamlı Yardım

S.B.Ü Van Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi Güvenlik Birimi tarafından depremzedelere gönderdikleri yardımlarla yürekleri ısıtmaya devam ediyorlar.

  S.B.Ü Van Bölge  Eğitim ve Araştırma Hastanesi Güvenlik Birimi tarafından depremzedelere gönderdikleri yardımlarla yürekleri ısıtmaya devam ediyorlar. Merkez üssü Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesinde 7.7 şiddetinde meydana gelen depremlerde viraneye dönen on ilde ülkemizin her yerinde yardımlar gitmeye devam ediyor. Her konuya olduğu gibi bu üzücü depremlere de  büyük hassasiyet gösteren Bölge Hastanesi Güvenlik Amiri Selami Bile öncülüğünde personeller tarafından toplanan yardımlar Sağlık İl Müdürlüğünde deprem bölgesine gidecek tırlara yüklendi. Depremzedelerin acil ihtiyaçları arasında yer alan, giyinme, ısınma, bot, çocuk maması, çocuk bezi vb gibi ihtiyaçlar toplanmaya devam ediyor.
S.B.Ü Van Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi Güvenlik Birimi tarafından depremzedelere gönderdikleri yardımlarla yürekleri ısıtmaya devam ediyorlar.

 

S.B.Ü Van Bölge  Eğitim ve Araştırma Hastanesi Güvenlik Birimi tarafından depremzedelere gönderdikleri yardımlarla yürekleri ısıtmaya devam ediyorlar.

Merkez üssü Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesinde 7.7 şiddetinde meydana gelen depremlerde viraneye dönen on ilde ülkemizin her yerinde yardımlar gitmeye devam ediyor.

Her konuya olduğu gibi bu üzücü depremlere de  büyük hassasiyet gösteren Bölge Hastanesi Güvenlik Amiri Selami Bile öncülüğünde personeller tarafından toplanan yardımlar Sağlık İl Müdürlüğünde deprem bölgesine gidecek tırlara yüklendi.

Depremzedelerin acil ihtiyaçları arasında yer alan, giyinme, ısınma, bot, çocuk maması, çocuk bezi vb gibi ihtiyaçlar toplanmaya devam ediyor.

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber