Bilgi Derneği'nden Gençlik Spor İl Müdürü Arif Özsoy'a Nezaket ziyareti.

Siyaset 22.06.2022 - 14:47, Güncelleme: 22.06.2022 - 14:47
 

Bilgi Derneği'nden Gençlik Spor İl Müdürü Arif Özsoy'a Nezaket ziyareti.

Bilgi Derneği Yönetim Kurulu Üyeleri Gençlik Spor İl Müdürü Özsoy'u makamında ziyaret etti.

Bilgi Derneği Yönetim Kurulu Üyeleri Gençlik Spor İl Müdürü Arif Özsoy'u makamında ziyaret etti. Van'da Eğitim, izcilik, kültürel ve sanatsal faaliyetler başta olmak üzere bir çok branşta  faaliyetlerini yürüten Bilgi Derneği yönetim kurulu üyeleri Dernek Başkanı Ramazan Üstün öncülüğünde Van Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü görevine yeni atanan Gençlik ve Spor İl Müdürü Arif Özsoy'u makamında ziyaret ederek  hayırlı olsun temennisinde bulundu.  Ziyaret ile ilgili memnuniyetini dile getiren Van Gençlik ve Spor İl Müdürü Arif Özsoy, gençliğe fayda sağlayacak projeleri önemsediğini beyan ederek işbirliği ile güzel çalışmalara imza atacaklarını söyledi. Bu kapsamda icra edilecek faaliyetlere katkıda bulunacaklarını taahhüt ettiler.  Söz konusu ziyaret sırasında İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Tevke de hazır bulundu.  
Bilgi Derneği Yönetim Kurulu Üyeleri Gençlik Spor İl Müdürü Özsoy'u makamında ziyaret etti.

Bilgi Derneği Yönetim Kurulu Üyeleri Gençlik Spor İl Müdürü Arif Özsoy'u makamında ziyaret etti.

Van'da Eğitim, izcilik, kültürel ve sanatsal faaliyetler başta olmak üzere bir çok branşta  faaliyetlerini yürüten Bilgi Derneği yönetim kurulu üyeleri Dernek Başkanı Ramazan Üstün öncülüğünde Van Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü görevine yeni atanan Gençlik ve Spor İl Müdürü Arif Özsoy'u makamında ziyaret ederek  hayırlı olsun temennisinde bulundu. 

Ziyaret ile ilgili memnuniyetini dile getiren Van Gençlik ve Spor İl Müdürü Arif Özsoy, gençliğe fayda sağlayacak projeleri önemsediğini beyan ederek işbirliği ile güzel çalışmalara imza atacaklarını söyledi. Bu kapsamda icra edilecek faaliyetlere katkıda bulunacaklarını taahhüt ettiler. 

Söz konusu ziyaret sırasında İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Tevke de hazır bulundu.

 

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber