Basın Mensuplarından Başkan Uğurlu'ya Ziyaret

Gündem 21.10.2022 - 15:21, Güncelleme: 21.10.2022 - 15:21
 

Basın Mensuplarından Başkan Uğurlu'ya Ziyaret

Van'ın sevilen gazeteci simalarından 2. Olağan Genel Kurul'da güven tazaleyen Tüketiciler Birliği Derneği Van Şube Başkanı Erhan Uğurlu'ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Van'ın sevilen gazeteci simalarından  2. Olağan Genel Kurul'da güven tazaleyen Tüketiciler Birliği Derneği Van Şube Başkanı Erhan Uğurlu'ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundular. Van basının önemli isimleriolan Van Gazetesi İmtiyaz Sahibi Hikmettullah Yetkin, Memleketim. com Genel Yayın Koordinatörü Berfin Bahçeci ve Van Sokak Haber İmtiyaz Sahibi Eyşan Yetkin Tüketiciler Birliği Derneği Van Şube Başkanı Erhan Uğurlu'ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundular. Ziyarette konuşan Van Gazetesi İmtiyaz Sahibi Hikmettullah Yetkin" Hem gazetecilik kimliği ile hemde Tüketiciler Birliği Van Şube bBaşkanlığı sıfatıyla ilimize ömenli kazanımları olan Erhan Uğurlu'yu tebrik ediyorum. Meslektaşım olarak gurur duyuyorum. Bizler basın olarak her zaman yaynındayız" dedi. Memleketim.com Genel Yyaın Koordinatörü Berfin Bahçeci" Van'da önemli hizmetlerin yapılmasında öncülük eden meslektaşımız ve Tüketiciler Birliği Van Şube Başkanı Erhan Uğurlu'yu tebrik ediyorum. Ekip olarak her zaman meslektaşımızı destekliyoruz. Bu anlamda tekrar güven tazeleyerek başkan seçilen arkadaşımızı canı gönülden kutluyoruz" ifadelerine yer verdi. Van Sokak Haber İmtiyaz SahibiEyşan Yetkin" Kuruluşundan bu yana çok önemli hizmetler yapan kıymetli abim Erhan Uğurlu'yu kutluyorum. Arkadaşarımın dediği gibi bizler de yapılan hizmetlerin kamuoyuna duyulması için elimizden geleni yapacağız" cümlelerini kullandı. Yapılan ziyareti memnuniyetle karşılayan Başkan Uğurlu" meslektaşlarımdan böylesi anlamlı ziyaret yapılması beni çok mutlu etti. Uzun yıllardan bu yana gaztecilik mesleğimle sorunların ne olduğunu çok iyi biliyorum. Her zaman Van'a ahde vefa borumuz var diyoruz. kentimizi önemsiyoruz. Yıların biriktidiği tüketici sorunlarını Allah'ın izniyle yavaş, yavaş bertaraf etmeye çalışıyoruz. Şeffaf ve ilkeliduruşumuz herkese örnek oluyor. İnşallah bundan sonraki söreçte de daha hızlı ve etkin bir şekilde yeni yönetim kurulu arkadaşlarımızla daha güzel hizmetleri planlıyoruz. Bizleri ziyaret eden kıymetli basın mensubu arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Bu ziyaret vesilesiyle Dünta Gazeteciler Günü'nü kutlar, tüm arkadaşlarıma kolaylıklar diliyorum" dedi.  
Van'ın sevilen gazeteci simalarından 2. Olağan Genel Kurul'da güven tazaleyen Tüketiciler Birliği Derneği Van Şube Başkanı Erhan Uğurlu'ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Van'ın sevilen gazeteci simalarından  2. Olağan Genel Kurul'da güven tazaleyen Tüketiciler Birliği Derneği Van Şube Başkanı Erhan Uğurlu'ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.


Van basının önemli isimleriolan Van Gazetesi İmtiyaz Sahibi Hikmettullah Yetkin, Memleketim. com Genel Yayın Koordinatörü Berfin Bahçeci ve Van Sokak Haber İmtiyaz Sahibi Eyşan Yetkin Tüketiciler Birliği Derneği Van Şube Başkanı Erhan Uğurlu'ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.


Ziyarette konuşan Van Gazetesi İmtiyaz Sahibi Hikmettullah Yetkin" Hem gazetecilik kimliği ile hemde Tüketiciler Birliği Van Şube bBaşkanlığı sıfatıyla ilimize ömenli kazanımları olan Erhan Uğurlu'yu tebrik ediyorum. Meslektaşım olarak gurur duyuyorum. Bizler basın olarak her zaman yaynındayız" dedi.


Memleketim.com Genel Yyaın Koordinatörü Berfin Bahçeci" Van'da önemli hizmetlerin yapılmasında öncülük eden meslektaşımız ve Tüketiciler Birliği Van Şube Başkanı Erhan Uğurlu'yu tebrik ediyorum. Ekip olarak her zaman meslektaşımızı destekliyoruz. Bu anlamda tekrar güven tazeleyerek başkan seçilen arkadaşımızı canı gönülden kutluyoruz" ifadelerine yer verdi.


Van Sokak Haber İmtiyaz SahibiEyşan Yetkin" Kuruluşundan bu yana çok önemli hizmetler yapan kıymetli abim Erhan Uğurlu'yu kutluyorum. Arkadaşarımın dediği gibi bizler de yapılan hizmetlerin kamuoyuna duyulması için elimizden geleni yapacağız" cümlelerini kullandı.
Yapılan ziyareti memnuniyetle karşılayan Başkan Uğurlu" meslektaşlarımdan böylesi anlamlı ziyaret yapılması beni çok mutlu etti. Uzun yıllardan bu yana gaztecilik mesleğimle sorunların ne olduğunu çok iyi biliyorum. Her zaman Van'a ahde vefa borumuz var diyoruz. kentimizi önemsiyoruz. Yıların biriktidiği tüketici sorunlarını Allah'ın izniyle yavaş, yavaş bertaraf etmeye çalışıyoruz. Şeffaf ve ilkeliduruşumuz herkese örnek oluyor. İnşallah bundan sonraki söreçte de daha hızlı ve etkin bir şekilde yeni yönetim kurulu arkadaşlarımızla daha güzel hizmetleri planlıyoruz. Bizleri ziyaret eden kıymetli basın mensubu arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.


Bu ziyaret vesilesiyle Dünta Gazeteciler Günü'nü kutlar, tüm arkadaşlarıma kolaylıklar diliyorum" dedi.

 

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber