Anadolu Yayıncılar Derneğinden Fransa’ya Kınama

Gündem 30.06.2023 - 16:31, Güncelleme: 02.07.2023 - 13:46
 

Anadolu Yayıncılar Derneğinden Fransa’ya Kınama

Anadolu Yayıncılar Derneği Genel Başkanı Sinan Burhan" Azerbaycan resmi televizyonu AZTV’ye yapılan saldırı demokrasi insan hakları ve medya özgürlüğüne yapılmıştır" diyerek kınadı.

Anadolu Yayıncılar Derneği Genel Başkanı Sinan Burhan" Azerbaycan resmi televizyonu AZTV’ye  yapılan saldırı demokrasi insan hakları ve medya özgürlüğüne yapılmıştır" diyerek kınadı. AYD Genel Başkanı Sinan Burhan  sözlerinin devamında"Fransa’da bunların Ermenilerin etkisiyle gerçekleştirilen bu saldırıyı şiddetle kınıyor, sözde insan haklarının merkezi , demokrasinin merkezi olan Fransa’nın bu iki yüzlü  tutumunu not ediyoruz. saldırıyı gerçekleştirenlerin bir an önce bulunmasını ve cezalandırılmasını talep ediyoruz AZ Tv’nin yanındayız" diyen Başkan Burhan her zaman AZTV'nin yanındayız" ifadelerine yer verdi.
Anadolu Yayıncılar Derneği Genel Başkanı Sinan Burhan" Azerbaycan resmi televizyonu AZTV’ye yapılan saldırı demokrasi insan hakları ve medya özgürlüğüne yapılmıştır" diyerek kınadı.

Anadolu Yayıncılar Derneği Genel Başkanı Sinan Burhan" Azerbaycan resmi televizyonu AZTV’ye  yapılan saldırı demokrasi insan hakları ve medya özgürlüğüne yapılmıştır" diyerek kınadı.


AYD Genel Başkanı Sinan Burhan  sözlerinin devamında"Fransa’da bunların Ermenilerin etkisiyle gerçekleştirilen bu saldırıyı şiddetle kınıyor, sözde insan haklarının merkezi , demokrasinin merkezi olan Fransa’nın bu iki yüzlü  tutumunu not ediyoruz.


saldırıyı gerçekleştirenlerin bir an önce bulunmasını ve cezalandırılmasını talep ediyoruz AZ Tv’nin yanındayız" diyen Başkan Burhan her zaman AZTV'nin yanındayız" ifadelerine yer verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber