Altın Madalya Emir Uğurlu'nun

Spor 01.06.2023 - 22:44, Güncelleme: 01.06.2023 - 22:51
 

Altın Madalya Emir Uğurlu'nun

Van'da yapılan tekvando il birinciliği finallerin'de çıktığı tüm müsabakalarda rakiplerini yenen Muhammed Emir Uğurlu, altın madalyanın sahibi oldu.

Van'da yapılan tekvando il birinciliği finallerin'de çıktığı tüm müsabakalarda rakiplerini yenen Muhammed Emir Uğurlu, altın madalyanın sahibi oldu. Tuşba ilçe Gençlik Spor salonunda yapılan ve kıyasıya mücadeleye sahne olan tekvando finalleri sona erdi. 55 kiloda 7 sporcunun katıldığı müsabakalarda üst düzey performansıyla çıktığı müsabakalarda rakiplerini yenen Muhammed Emir Uğurlu,  il birinciliğini elde ederek, altın madalya kazandı.  55 kiloda toplam yedi sporcunun katıldığı müsabakalarda, üstün bir performans ile tüm maçlarında galip helen Vanlı Tekvandocu Muhammed Emir Uğurlu, altın madalya kazanarak İl birincisi oldu. 17- 21 Haziran tarihleri arasında Karaman'da yapılacak olan Tekvando Gençler kategorisinde Türkiye finalinde sporcumuz M. Emir Uğurlu'ya başarılar diliyoruz. "ALTIN MADALYAYI SPORUN EMEKTARI MUTALİP DEMİR TAKTİM ETTİ" Gençlik Spor İl Müdürlüğü bünyesinde çeşitli kademelerde birçok başarıya imza atan sporun emektarı olarak tanınan Tuşba İlçe Gençlik Tesis Müdürü Mutalip Demir, adını Türkiye finaline yazdırmayı başaran Tekvandocu Muhammed Emir Uğurlu'ya altın madalyayı takdim ederek, başarı temennisinde bulundu. "SPORCU ANTERENÖRÜ YUSUF GÜRCAN HEDEFİMİZ TÜRKİYE FİNALİ" Vanlı Tekvandocunun başarılarından büyük emekleri olan sporcu antrenörü Yusuf Gürcan"Sporcum Muhammed Emir UĞURLU Van İl şampiyonasında 7 sporcunun mücadele ettiği 55 Kg da Van 1. olarak büyük başarı göstermiş olup karaman ilinde yapılacak olan Gençler Türkiye şampiyonasında ilimizi temsil etmeye hak kazanmıştır.  Sporcum daha önce 24 ilin katıldığı okul sporları şampiyonasında 3. olma başarısı göstermiş Sivas ilinde yapılan Yıldızlar Türkiye şampiyonasında 5. Tura yükselme başarısı elde etmişti. Yeteneği ile kendini ispatlayan kulüp sporcumuz ileride Ülkemizi temsil edecek potansiyele de sahip olduğunu göstermiştir. Başta Van taekwondosuna ve kulübümüze büyük emeği geçen Gençlik Spor İl Müdürlüğü Spor Hizmetleri Müdürü Yalçın Özdemir'e  Murat Yazlık hocama, sporculuktan antrenörlüğüme kadar her zaman desteğini eksik etmeyen Gençlik spor il müdürlüğü tesis amirimiz Müttalip DEMİR'e, Tuşba Gençlik Merkezi Müdürümüz Yusuf AYDIN'a ve desteğini her zaman hissettiren sporcumuzun ailesine şükranlarımı sunuyorum" ifadelerini kullandı.
Van'da yapılan tekvando il birinciliği finallerin'de çıktığı tüm müsabakalarda rakiplerini yenen Muhammed Emir Uğurlu, altın madalyanın sahibi oldu.

Van'da yapılan tekvando il birinciliği finallerin'de çıktığı tüm müsabakalarda rakiplerini yenen Muhammed Emir Uğurlu, altın madalyanın sahibi oldu.


Tuşba ilçe Gençlik Spor salonunda yapılan ve kıyasıya mücadeleye sahne olan tekvando finalleri sona erdi. 55 kiloda 7 sporcunun katıldığı müsabakalarda üst düzey performansıyla çıktığı müsabakalarda rakiplerini yenen Muhammed Emir Uğurlu,  il birinciliğini elde ederek, altın madalya kazandı. 
55 kiloda toplam yedi sporcunun katıldığı müsabakalarda, üstün bir performans ile tüm maçlarında galip helen Vanlı Tekvandocu Muhammed Emir Uğurlu, altın madalya kazanarak İl birincisi oldu.
17- 21 Haziran tarihleri arasında Karaman'da yapılacak olan Tekvando Gençler kategorisinde Türkiye finalinde sporcumuz M. Emir Uğurlu'ya başarılar diliyoruz.

"ALTIN MADALYAYI SPORUN EMEKTARI MUTALİP DEMİR TAKTİM ETTİ"


Gençlik Spor İl Müdürlüğü bünyesinde çeşitli kademelerde birçok başarıya imza atan sporun emektarı olarak tanınan Tuşba İlçe Gençlik Tesis Müdürü Mutalip Demir, adını Türkiye finaline yazdırmayı başaran Tekvandocu Muhammed Emir Uğurlu'ya altın madalyayı takdim ederek, başarı temennisinde bulundu.

"SPORCU ANTERENÖRÜ YUSUF GÜRCAN HEDEFİMİZ TÜRKİYE FİNALİ"


Vanlı Tekvandocunun başarılarından büyük emekleri olan sporcu antrenörü Yusuf Gürcan"Sporcum Muhammed Emir UĞURLU Van İl şampiyonasında 7 sporcunun mücadele ettiği 55 Kg da Van 1. olarak büyük başarı göstermiş olup karaman ilinde yapılacak olan Gençler Türkiye şampiyonasında ilimizi temsil etmeye hak kazanmıştır. 


Sporcum daha önce 24 ilin katıldığı okul sporları şampiyonasında 3. olma başarısı göstermiş Sivas ilinde yapılan Yıldızlar Türkiye şampiyonasında 5. Tura yükselme başarısı elde etmişti. Yeteneği ile kendini ispatlayan kulüp sporcumuz ileride Ülkemizi temsil edecek potansiyele de sahip olduğunu göstermiştir. Başta Van taekwondosuna ve kulübümüze büyük emeği geçen Gençlik Spor İl Müdürlüğü Spor Hizmetleri Müdürü Yalçın Özdemir'e  Murat Yazlık hocama, sporculuktan antrenörlüğüme kadar her zaman desteğini eksik etmeyen Gençlik spor il müdürlüğü tesis amirimiz Müttalip DEMİR'e, Tuşba Gençlik Merkezi Müdürümüz Yusuf AYDIN'a ve desteğini her zaman hissettiren sporcumuzun ailesine şükranlarımı sunuyorum" ifadelerini kullandı.

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber