Ali Hakan Yavuz Milletvekili Aday Adayı Oldu

Van Haber 22.03.2023 - 12:55, Güncelleme: 22.03.2023 - 12:55
 

Ali Hakan Yavuz Milletvekili Aday Adayı Oldu

AK Parti Van İl Başkan Yardımcısı Ali Hakan Yavuz Milletvekili Aday Adaylığı için başvurusunu yaptı.

  AK Parti Van İl Başkan Yardımcısı Ali Hakan Yavuz Milletvekili Aday Adaylığı için başvurusunu  yaptı.   AK Parti’nin çeşitli kademelerinde aktif görevler yapan AR- GE BirimİNDEN Sorumlu İl Başkan Yarmcısı Ali Hakan Yavuz Milletvekili dosyasını İl Başkanı Emre Güray’a teslim ederek resmen aday adaylığını açıkladı. AK Parti Van İl Başkan Yardımcısı Yavuz yaptığı açıklamasında” Aday adaylık başvurumuz hayırlı olsun. Ailem ve kıymetli akrabalarımın istek ve istşareleri neticesinde Milletvekili olma yolunda böyle önemli adımı attım. Cumhurbaşkanımızın liderliğinde, bilgi, birikim ve liyakatımız ile  genel merkezimiz şahsıma tececcüh ederse ilimizn temsiliyet anlamında şüphesiz hizmet için elimizi taşın altına koyma hazırız” dedi.
AK Parti Van İl Başkan Yardımcısı Ali Hakan Yavuz Milletvekili Aday Adaylığı için başvurusunu yaptı.

 

AK Parti Van İl Başkan Yardımcısı Ali Hakan Yavuz Milletvekili Aday Adaylığı için başvurusunu  yaptı.

 

AK Parti’nin çeşitli kademelerinde aktif görevler yapan AR- GE BirimİNDEN Sorumlu İl Başkan Yarmcısı Ali Hakan Yavuz Milletvekili dosyasını İl Başkanı Emre Güray’a teslim ederek resmen aday adaylığını açıkladı.

AK Parti Van İl Başkan Yardımcısı Yavuz yaptığı açıklamasında” Aday adaylık başvurumuz hayırlı olsun. Ailem ve kıymetli akrabalarımın istek ve istşareleri neticesinde Milletvekili olma yolunda böyle önemli adımı attım. Cumhurbaşkanımızın liderliğinde, bilgi, birikim ve liyakatımız ile  genel merkezimiz şahsıma tececcüh ederse ilimizn temsiliyet anlamında şüphesiz hizmet için elimizi taşın altına koyma hazırız” dedi.

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber