AK Parti Van Milletvekili İrfan Kartal'dan Başkan Uğurlu'ya Ziyaret

Gündem 13.09.2022 - 20:58, Güncelleme: 13.09.2022 - 20:58
 

AK Parti Van Milletvekili İrfan Kartal'dan Başkan Uğurlu'ya Ziyaret

AK Parti Van Milletvekili İrfan Kartal, Tüketiciler Birliği Van Şube Başkanı Erhan Uğurlu'yu ziyaret etti. Milletvekili İrfan Kartal ve beraberindeki heyetini Başkan Erhan Uğurlu Yönetim Kurulu üyeleriyle birlikte karşıladı.

AK Parti Van Milletvekili İrfan Kartal, Tüketiciler Birliği Van Şube Başkanı Erhan Uğurlu'yu ziyaret etti.  Milletvekili İrfan Kartal ve beraberindeki heyetini Başkan Erhan Uğurlu Yönetim Kurulu üyeleriyle birlikte karşıladı. AK Parti Van Milletvekili İrfan Kartal, beraberindeki İl Başkan Yardımcıları Sinan Başak ve Süleyman Oflas ile birlikte Tüketiciler Birliği Van Şube Başkanı Erhan Uğurlu'yu ziyaret ederek, tüketici sorunları üzerinde hasbihal ettiler. Ziyarette konuşan Van Milletvekili İrfan Kartal" Memeketimize hizmet eden her kim varsa biz onunla birlikteyiz. Çünkü amacımız hizmettir. Sürekli olarak büyüyen, gelişen ve üreten bir Türkiye'miz var. AK Parti hükümetlerinin yapmış olduğu hizmetler dünyada adeta çığır açtı. Bu anlamda memleket için hizmet eden tüm STK'ların yanındayız" diyerek faaliyetlerinden dolayı Başkan Uğurlu ve ekibine başarılar diledi. Başkan Uğurlu yaptığı faaliyetlerini Milletvekili Kartal'a anlatarak, " Tüketici bilincini toplumda hakim kılmak için büyük çaba harcıyoruz" dedi. Başkan Uğurlu konuşmasında" Vanımız için elzem olan bir STK'yı kurarak, tüketici haklarımızı vatandaşlarımıza öğretmek için bu işin başına geçtim. Yönetim Kurulu arkadaşlarımızla birlikte gerekli bilgilendirmeleri ve bire bir görüştüğümüz kişilere haklarımızı aramak için gerekli bilgilendirmelerimizi gerçekleştirdik. Pandemi sürecinin çok sancılı olmasına rağmen, faaliyetlerimize ara vermeyerek, tüketicilerimize destek olduk. Tüketici Hakem heyetlerimize başvuru sayısını binlerin üzerine çkararak bir ike imza attık. Vatandaşların korkularını bertaraf ederek hak arama noktasında bilinçli olmalarını sağladık.  Basın ve sosyal medya aracılığı ile Van kamuoyunda  tüketici haklarımızı gündem konusu yaparak satıcıların kendilerine çeki düzen vermeleri adına önemli etken olduk. Son bir yıldan bu yana Kanal65 ekranlarında "TÜKETİCİ SAATİ" programımızda bunu biraz daha ileriye taşıyarak alışverşlerde tüketicilerin uyması gereken kuralları anlattık. Burda zaman zaman aldığımız konuklarla tüketici haklarımızın ne kadar önemli olduğuna vurdu yaptık. İnşallah önümüzdeki süreçte İpekyolu Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili İhsan Emre Aydın'ın destekleriyle bir takım eğitimler ve çarşı merkezlerinde stantlar kurarak kamuoyuna daha fazla hizmet edeceğini" söyleyen Başkan Uğurlu Van Milletvelili İrfan Kartal'a ve İl Başkan Yardımcıları Sinan Başak ve Sülayman Oflas'a ziyaretten dolayı teşekkür etti.
AK Parti Van Milletvekili İrfan Kartal, Tüketiciler Birliği Van Şube Başkanı Erhan Uğurlu'yu ziyaret etti. Milletvekili İrfan Kartal ve beraberindeki heyetini Başkan Erhan Uğurlu Yönetim Kurulu üyeleriyle birlikte karşıladı.

AK Parti Van Milletvekili İrfan Kartal, Tüketiciler Birliği Van Şube Başkanı Erhan Uğurlu'yu ziyaret etti.  Milletvekili İrfan Kartal ve beraberindeki heyetini Başkan Erhan Uğurlu Yönetim Kurulu üyeleriyle birlikte karşıladı.

AK Parti Van Milletvekili İrfan Kartal, beraberindeki İl Başkan Yardımcıları Sinan Başak ve Süleyman Oflas ile birlikte Tüketiciler Birliği Van Şube Başkanı Erhan Uğurlu'yu ziyaret ederek, tüketici sorunları üzerinde hasbihal ettiler.
Ziyarette konuşan Van Milletvekili İrfan Kartal" Memeketimize hizmet eden her kim varsa biz onunla birlikteyiz. Çünkü amacımız hizmettir. Sürekli olarak büyüyen, gelişen ve üreten bir Türkiye'miz var. AK Parti hükümetlerinin yapmış olduğu hizmetler dünyada adeta çığır açtı.
Bu anlamda memleket için hizmet eden tüm STK'ların yanındayız" diyerek faaliyetlerinden dolayı Başkan Uğurlu ve ekibine başarılar diledi.

Başkan Uğurlu yaptığı faaliyetlerini Milletvekili Kartal'a anlatarak, " Tüketici bilincini toplumda hakim kılmak için büyük çaba harcıyoruz" dedi.
Başkan Uğurlu konuşmasında" Vanımız için elzem olan bir STK'yı kurarak, tüketici haklarımızı vatandaşlarımıza öğretmek için bu işin başına geçtim. Yönetim Kurulu arkadaşlarımızla birlikte gerekli bilgilendirmeleri ve bire bir görüştüğümüz kişilere haklarımızı aramak için gerekli bilgilendirmelerimizi gerçekleştirdik.
Pandemi sürecinin çok sancılı olmasına rağmen, faaliyetlerimize ara vermeyerek, tüketicilerimize destek olduk. Tüketici Hakem heyetlerimize başvuru sayısını binlerin üzerine çkararak bir ike imza attık. Vatandaşların korkularını bertaraf ederek hak arama noktasında bilinçli olmalarını sağladık. 
Basın ve sosyal medya aracılığı ile Van kamuoyunda  tüketici haklarımızı gündem konusu yaparak satıcıların kendilerine çeki düzen vermeleri adına önemli etken olduk.


Son bir yıldan bu yana Kanal65 ekranlarında "TÜKETİCİ SAATİ" programımızda bunu biraz daha ileriye taşıyarak alışverşlerde tüketicilerin uyması gereken kuralları anlattık. Burda zaman zaman aldığımız konuklarla tüketici haklarımızın ne kadar önemli olduğuna vurdu yaptık.
İnşallah önümüzdeki süreçte İpekyolu Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili İhsan Emre Aydın'ın destekleriyle bir takım eğitimler ve çarşı merkezlerinde stantlar kurarak kamuoyuna daha fazla hizmet edeceğini" söyleyen Başkan Uğurlu Van Milletvelili İrfan Kartal'a ve İl Başkan Yardımcıları Sinan Başak ve Sülayman Oflas'a ziyaretten dolayı teşekkür etti.

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber