Ak Parti Tuşba İlçe 3. Olağan Kongresi Büyük Bir Coşkuyla Gerçekleşti

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 06.09.2020 - 12:04, Güncelleme: 06.09.2020 - 12:04
 

Ak Parti Tuşba İlçe 3. Olağan Kongresi Büyük Bir Coşkuyla Gerçekleşti

"Tuşba için İnandığın yolda yürü” sloganı ile yapılan AK Parti Van Tuşba İlçe 3. Olağan Kongresi büyük bir coşkuyla gerçekleşti. 15 Temmuz parkı açık alanında gerçekleştirilen kongreye, Van İl Başkanı Kayhan Türkmenoğlu, Van Milletvekili Abdulahat Arvas, AK Partili belediye başkanları, 12 ilçe başkanı, Kadın, Gençlik kolları başkanları ile çok sayıda davetli katıldı. Pandemi tedbirleri kapsamında delegeler ve davetliler salona maske, dezenfekte ile ateş ölçer kontrolleri yapılarak alındı. Saygı duruşu ve istiklal marşının okunması ile başlayan kongreye divan başkanlığını genel merkez Van İl Koordinatörü Alaattin Parlak yaptı. Kongreye AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir de telefonla katılarak yeni yönetimi tebrik etti. Kandemir yaptığı konuşmada," AK Parti bir dava hareketidir. Bu dava hareketi içerisinde zaman zaman bayrak değişimi oluyor kuşkusuz. AK Parti olarak haktan yana taraf olanlarız. Doğrunun yanında duranlarız. Mevkilerin geçiciliğine inananlardanız. Bizler dava ahlakı ile kuşanmış bir hareket olarak ilhamımızı tarihten alırız. Azimle, gayretle çalışacağız. İnşallah ülkemizi yepyeni ufuklara taşıyacağız. Kongremizin hayırlara vesile olmasını diliyorum" ifadelerine yer verdi. Başdinç " Tuşba ışık vaadeden bir ilçemizdir " Kongrede İlçe Belediye Başkanı Salih Akman'da 1,5 yılda Tuşba İlçesi'ne yaptıkları hizmetler hakkında katılımcıları bilgilendirdi. Daha sonra bir konuşma yapan AK Parti İl Başkanı Kayhan Türkmenoğlu, Tuşba'nın sanayi ve gençlerin en yoğun bulunduğu İlçe olduğunu vurgulayarak, " Tuşba hem sanayi de, hem ticarette, hem de eğitimde ışık vadeden bir İlçemizdir. Pandemi konusunda hassasiyetimizi artırmalıyız. Maske, Mesafe ve Temizlik konusuna daha çok riayet etmeliyiz. Bu dava kutlu bir davadır. Küçük meselelerle perdelenecek bir dava değil. Bu sebeple birlik ve beraberliğimizicher zamankinden daha fazla pekiştirmeliyiz." dedi. Türkmenoğlu konuşmasında, Yunanistan'ın ise Türkiye üzerinde büyük hesaplar yapan dış mihrakların taşeronluğunu yaptığını da söyledi. Daha sonra bir konuşma yapan Milletvekili Abdulahat Arvas," 2023 hedeflerimiz içerisinde memleketimize hizmet etmek birinci önceliğimizdir. Şahsi menfaatler ile anılmayacağız. Biz kendimize geldiğimiz müddetçe milletin gönlünde yer edineceğiz." şeklinde konuştu. Konuşmaların ardından faaliyet ve gelir-gider raporları okunarak oylandı. Ardından yapılan seçimde mevcut İlçe Başkanı Mehmet Nuri Başdinç, delegelerin oyunu alarak İlçe başkanlığına yeniden seçildi. Yerelvanhaber

"Tuşba için İnandığın yolda yürü” sloganı ile yapılan AK Parti Van Tuşba İlçe 3. Olağan Kongresi büyük bir coşkuyla gerçekleşti.


15 Temmuz parkı açık alanında gerçekleştirilen kongreye, Van İl Başkanı Kayhan Türkmenoğlu, Van Milletvekili Abdulahat Arvas, AK Partili belediye başkanları, 12 ilçe başkanı, Kadın, Gençlik kolları başkanları ile çok sayıda davetli katıldı.


Pandemi tedbirleri kapsamında delegeler ve davetliler salona maske, dezenfekte ile ateş ölçer kontrolleri yapılarak alındı.

Saygı duruşu ve istiklal marşının okunması ile başlayan kongreye divan başkanlığını genel merkez Van İl Koordinatörü Alaattin Parlak yaptı.
Kongreye AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir de telefonla katılarak yeni yönetimi tebrik etti. Kandemir yaptığı konuşmada," AK Parti bir dava hareketidir. Bu dava hareketi içerisinde zaman zaman bayrak değişimi oluyor kuşkusuz. AK Parti olarak haktan yana taraf olanlarız. Doğrunun yanında duranlarız. Mevkilerin geçiciliğine inananlardanız. Bizler dava ahlakı ile kuşanmış bir hareket olarak ilhamımızı tarihten alırız. Azimle, gayretle çalışacağız. İnşallah ülkemizi yepyeni ufuklara taşıyacağız. Kongremizin hayırlara vesile olmasını diliyorum" ifadelerine yer verdi.

Başdinç " Tuşba ışık vaadeden bir ilçemizdir "
Kongrede İlçe Belediye Başkanı Salih Akman'da 1,5 yılda Tuşba İlçesi'ne yaptıkları hizmetler hakkında katılımcıları bilgilendirdi. Daha sonra bir konuşma yapan AK Parti İl Başkanı Kayhan Türkmenoğlu, Tuşba'nın sanayi ve gençlerin en yoğun bulunduğu İlçe olduğunu vurgulayarak, " Tuşba hem sanayi de, hem ticarette, hem de eğitimde ışık vadeden bir İlçemizdir. Pandemi konusunda hassasiyetimizi artırmalıyız. Maske, Mesafe ve Temizlik konusuna daha çok riayet etmeliyiz. Bu dava kutlu bir davadır. Küçük meselelerle perdelenecek bir dava değil. Bu sebeple birlik ve beraberliğimizicher zamankinden daha fazla pekiştirmeliyiz." dedi. Türkmenoğlu konuşmasında, Yunanistan'ın ise Türkiye üzerinde büyük hesaplar yapan dış mihrakların taşeronluğunu yaptığını da söyledi.
Daha sonra bir konuşma yapan Milletvekili Abdulahat Arvas," 2023 hedeflerimiz içerisinde memleketimize hizmet etmek birinci önceliğimizdir. Şahsi menfaatler ile anılmayacağız. Biz kendimize geldiğimiz müddetçe milletin gönlünde yer edineceğiz." şeklinde konuştu.
Konuşmaların ardından faaliyet ve gelir-gider raporları okunarak oylandı. Ardından yapılan seçimde mevcut İlçe Başkanı Mehmet Nuri Başdinç, delegelerin oyunu alarak İlçe başkanlığına yeniden seçildi.

Yerelvanhaber

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber