İpekyolu'nda Tekrar Yavuz Kuşan Dönemi Başladı

Van Haber 10.08.2023 - 22:02, Güncelleme: 10.08.2023 - 22:02
 

İpekyolu'nda Tekrar Yavuz Kuşan Dönemi Başladı

İstifası alınan üç merkez ilçede Edremit ve İpekyolu teşkilatlarına yeni atamalar yapıldı.

Geçtiğimiz haftalarda AK Parti Van İl Başkanı Emre Güray'ın tüm ilçelerde kapsamlı değişikler olacağını duyurması ardında üç merkez ilçe başkanları istifa ederek Belediye Başkan Aday adayı olacağını deklare etmişlerdi. AK Parti Genel Merkezi, yerel seçim göz önünde bulundurarak, yoğun geçen mülakatlar sonrası İpekyolu İlçe Başkanllığına Yavuz Kuşan, Edremit'e ise Kenan Öndil'in atamasını gerçekleştirdi. Tecrübeli siyasetçi Yavuz Kuşan'ın atama kararı kentte büyük sevince neden oldu. Kuruluşundan bu yana AK Parti'nin çeşitli kademelerinde görev alan Yavuz Kuşan, gençlik kolları döneminde dava adamlığı ile tanınmıştı. Bir dönemde ilçede zor şartlarda üstün görevler alarak, bu akşam itibari ile AK Parti Teşkilatlardan sorumlu Erkan Kandemir'in imzasıyla tekrar İpekyolu İlçe Başkanı olarak atandı.  
İstifası alınan üç merkez ilçede Edremit ve İpekyolu teşkilatlarına yeni atamalar yapıldı.

Geçtiğimiz haftalarda AK Parti Van İl Başkanı Emre Güray'ın tüm ilçelerde kapsamlı değişikler olacağını duyurması ardında üç merkez ilçe başkanları istifa ederek Belediye Başkan Aday adayı olacağını deklare etmişlerdi.
AK Parti Genel Merkezi, yerel seçim göz önünde bulundurarak, yoğun geçen mülakatlar sonrası İpekyolu İlçe Başkanllığına Yavuz Kuşan, Edremit'e ise Kenan Öndil'in atamasını gerçekleştirdi.


Tecrübeli siyasetçi Yavuz Kuşan'ın atama kararı kentte büyük sevince neden oldu. Kuruluşundan bu yana AK Parti'nin çeşitli kademelerinde görev alan Yavuz Kuşan, gençlik kolları döneminde dava adamlığı ile tanınmıştı. Bir dönemde ilçede zor şartlarda üstün görevler alarak, bu akşam itibari ile AK Parti Teşkilatlardan sorumlu Erkan Kandemir'in imzasıyla tekrar İpekyolu İlçe Başkanı olarak atandı.

 

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber