AK PARTİ İPEKYOLU İLÇE BAŞKANI ETEM GÖRGÜLÜ'DEN YERELVANHABER'E ZİYARET

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 12.01.2021 - 23:01, Güncelleme: 12.01.2021 - 23:01
 

AK PARTİ İPEKYOLU İLÇE BAŞKANI ETEM GÖRGÜLÜ'DEN YERELVANHABER'E ZİYARET

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) İpekyolu İlçe Başkanı Etem Görgülü ve Tanıtım Medyadan Sorumlu İlçe Başkan Yardımcısı Recep Reşitoğulları Yerelvanhaber Gazetesini ziyaret etti. Gazeteciler Günü nedeniyle yapılan ziyarette Van'ın sorunları ve çözümü noktasında karşılıklı olarak bilgi alış verişinde bulunuldu. AK Parti İpekyolu İlçe Başkanı Etem Görgülü  Yerelvanhaber Gazetesi'nin ilkeli yayın politikasını yakından takip ettiğini ve kentin gelişmesine ışık tuttuklarını belirterek, İnternet üzerinde haber yayını yapan Yerelvanhaber Gazetesine teşekkür ettiklerini ifade etti. Yerelvanhaber ekibi olarak "AK Parti İpekyolu İlçe Başkanı Etem Görgölü ve Tanıtım Medyadan Sorumlu İlçe Başkan Yardımcısı Recep Reşitoğulları'na bu nezaket ziyaretinden dolayı kendilerine teşekkür ederek, yeni yönetime başarılar diliyoruz.


Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) İpekyolu İlçe Başkanı Etem Görgülü ve Tanıtım Medyadan Sorumlu İlçe Başkan Yardımcısı Recep Reşitoğulları Yerelvanhaber Gazetesini ziyaret etti.

Gazeteciler Günü nedeniyle yapılan ziyarette Van'ın sorunları ve çözümü noktasında karşılıklı olarak bilgi alış verişinde bulunuldu.
AK Parti İpekyolu İlçe Başkanı Etem Görgülü  Yerelvanhaber Gazetesi'nin ilkeli yayın politikasını yakından takip ettiğini ve kentin gelişmesine ışık tuttuklarını belirterek, İnternet üzerinde haber yayını yapan Yerelvanhaber Gazetesine teşekkür ettiklerini ifade etti.

Yerelvanhaber ekibi olarak "AK Parti İpekyolu İlçe Başkanı Etem Görgölü ve Tanıtım Medyadan Sorumlu İlçe Başkan Yardımcısı Recep Reşitoğulları'na bu nezaket ziyaretinden dolayı kendilerine teşekkür ederek, yeni yönetime başarılar diliyoruz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber