Adıyaman’da Bakır Hırsızı Yakalandı

Gündem 12.09.2022 - 19:11, Güncelleme: 12.09.2022 - 19:11
 

Adıyaman’da Bakır Hırsızı Yakalandı

Adıyaman’da bir iş yerinden bakır tel çalan hırsız Jandarma ekiplerinin başlattığı soruşturma neticesinde yakalandı

Adıyaman’da bir iş yerinden bakır tel çalan hırsız Jandarma ekiplerinin başlattığı soruşturma neticesinde yakalandı.   Alınan bilgiye göre; Adıyaman merkez Bağdere köyünde bir iş yeri sahibi bakır kabloların çalındığını görünce durumu Jandarma ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelip inceleme başlatan ekipler şüpheli şahsı kısa sürede yakaladı.   Gözaltına alınan şahıs iş yerinden 80 kilogram Bakır tel çaldığını itiraf etti. Şahıs daha sonra çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Millet Haber Ajansı Mehmet Cihan Akbile
Adıyaman’da bir iş yerinden bakır tel çalan hırsız Jandarma ekiplerinin başlattığı soruşturma neticesinde yakalandı

Adıyaman’da bir iş yerinden bakır tel çalan hırsız Jandarma ekiplerinin başlattığı soruşturma neticesinde yakalandı.

 

Alınan bilgiye göre; Adıyaman merkez Bağdere köyünde bir iş yeri sahibi bakır kabloların çalındığını görünce durumu Jandarma ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelip inceleme başlatan ekipler şüpheli şahsı kısa sürede yakaladı.

 

Gözaltına alınan şahıs iş yerinden 80 kilogram Bakır tel çaldığını itiraf etti. Şahıs daha sonra çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Millet Haber Ajansı Mehmet Cihan Akbile

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber