Zonguldak Kömürspor Yenilginin Faturasını Başkan Feyat Kıyak’a Yüklemeye Çalışıyor

Spor 01.10.2023 - 22:54, Güncelleme: 01.10.2023 - 23:42
 

Zonguldak Kömürspor Yenilginin Faturasını Başkan Feyat Kıyak’a Yüklemeye Çalışıyor

Zonguldak Kömürspor, Van Atatürk Şehir Stadyumunda Vanspor FK karşısında aldığı yenilgisinin faturasını, farklı iddialarla siyah kırmızlı takımın başarılı Kulüp Başkanı Feyat Kıyak’a yüklemeye çalışıyor.

    Vanspor FK ile Zonguldak Kömürspor müsabakasının ardından kısa süreli yaşanan tartışmanın ardından rakip takım kalecisi Egemen’in hastaneye kaldırılarak kaburgasının kırıldığını söyleyen, konuk takım yöneticileri başarısızlıklarını örtmek için Vanspor Kuküp Başkanı Feyat Kıyak hakkında büyük iddialarda bulundular. Misafir takım Kömürspor yöneticileri basın yoluyla Vanspor Başkanı Feyat Kıyak ve yanında bulunan 4 kişi soyunma odasını silahla bastığını, daha sonra futbolcularından Nuri Terliksiz ve kaleci Egemen’i darp ettğini öne sürdüler.Hataneye kaldırılan Egemen’inde kaburgasının kırıldığının iddiasında bulunarak başarılı başkan Kıyak’ı yıpratmaya yönelik suçlamalarda bulundular. Kömürspor’un şikayet dilekçesinde Başkan Kıyak’ı farklı açılardan kamuoyuna kötü göstermeye çalıştığı ise gözlerden kaçmadı. “BAŞKAN KIYAK KALECİ EGEMEN’İ HASTANEDE ZİYARET ETTİ Maç sonrasında istenmeyen olaylardan dolayı hastanede kısa bir süreliğine göz altında bulunan Kömürspor kalecisi Egemen’i ziyaret eden Vanspor FK Başkanı Feyat Kıyak, geçmiş olsun temennisinde bulundu. Van’da misafir edilen tüm takım yöneticilerini büyük bir misafirperverlikle ağırlayan Başkan Kıyak ve beraberindeki yöneticiler kaleci Egemen’i yalnız bırakmadıkları görülüyor. “YALAN VE KARALAMA YAPILIYOR” Kömürspor’un şahsi hakkındaki iddiaların asılsız olduğunu söyleyen Başkan Kıyak,” Çıkan haberler ve beyanlar yalan, iftira ve karalamadır. Yönetici arkadaşlarım ile beraber hastaneye giderek Egemen kardeşimize  geçmiş olsun dileklerinde bulundum” diyerek iddiaları yalanladı. “KABURGA KIRIĞI OLAN HASTANEDE DESTEK ALMADAN NASIL YÜRÜYEREK ÇIKTI” Kısa süreliğine hastanede müşade altında bulundurulan Kömürspor kalecisi Egemen’in hastanede yürüyerek çıktığını gören vatandaşlar” Kaburga kırığı olan bir kişinin hiç kimseden destek almadan yürüyerek çıktığını gördük” dediler.
Zonguldak Kömürspor, Van Atatürk Şehir Stadyumunda Vanspor FK karşısında aldığı yenilgisinin faturasını, farklı iddialarla siyah kırmızlı takımın başarılı Kulüp Başkanı Feyat Kıyak’a yüklemeye çalışıyor.

 

 

Vanspor FK ile Zonguldak Kömürspor müsabakasının ardından kısa süreli yaşanan tartışmanın ardından rakip takım kalecisi Egemen’in hastaneye kaldırılarak kaburgasının kırıldığını söyleyen, konuk takım yöneticileri başarısızlıklarını örtmek için Vanspor Kuküp Başkanı Feyat Kıyak hakkında büyük iddialarda bulundular.

Misafir takım Kömürspor yöneticileri basın yoluyla Vanspor Başkanı Feyat Kıyak ve yanında bulunan 4 kişi soyunma odasını silahla bastığını, daha sonra futbolcularından Nuri Terliksiz ve kaleci Egemen’i darp ettğini öne sürdüler.Hataneye kaldırılan Egemen’inde kaburgasının kırıldığının iddiasında bulunarak başarılı başkan Kıyak’ı yıpratmaya yönelik suçlamalarda bulundular.

Kömürspor’un şikayet dilekçesinde Başkan Kıyak’ı farklı açılardan kamuoyuna kötü göstermeye çalıştığı ise gözlerden kaçmadı.

“BAŞKAN KIYAK KALECİ EGEMEN’İ HASTANEDE ZİYARET ETTİ

Maç sonrasında istenmeyen olaylardan dolayı hastanede kısa bir süreliğine göz altında bulunan Kömürspor kalecisi Egemen’i ziyaret eden Vanspor FK Başkanı Feyat Kıyak, geçmiş olsun temennisinde bulundu. Van’da misafir edilen tüm takım yöneticilerini büyük bir misafirperverlikle ağırlayan Başkan Kıyak ve beraberindeki yöneticiler kaleci Egemen’i yalnız bırakmadıkları görülüyor.

“YALAN VE KARALAMA YAPILIYOR”

Kömürspor’un şahsi hakkındaki iddiaların asılsız olduğunu söyleyen Başkan Kıyak,” Çıkan haberler ve beyanlar yalan, iftira ve karalamadır. Yönetici arkadaşlarım ile beraber hastaneye giderek Egemen kardeşimize  geçmiş olsun dileklerinde bulundum” diyerek iddiaları yalanladı.

“KABURGA KIRIĞI OLAN HASTANEDE DESTEK ALMADAN NASIL YÜRÜYEREK ÇIKTI”

Kısa süreliğine hastanede müşade altında bulundurulan Kömürspor kalecisi Egemen’in hastanede yürüyerek çıktığını gören vatandaşlar” Kaburga kırığı olan bir kişinin hiç kimseden destek almadan yürüyerek çıktığını gördük” dediler.

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber