Zeki Teke Karşıyaka Mahalle Muhtarlığı için Adaylığını Açıkladı

Siyaset 15.12.2023 - 22:18, Güncelleme: 15.12.2023 - 22:50
 

Zeki Teke Karşıyaka Mahalle Muhtarlığı için Adaylığını Açıkladı

2024 yerel seçimlerine kısa bir süre kala muhtar adayları belli olmaya başladı. İpekyolu İlçesine bağlı Karşıyaka Mahallesi'ne, güçlü ve genç isim adaylığını duyurdu.

  Karşıyaka mahallesi muhtar adayı Zeki Teke mahallenin temel sorunlarını çözeceğini, mahalle sakinlerine huzur ve güven ortam sağlayacağını belirtti. 1987’de Van’ın Çatak ilçesinde dünyaya gelen genç muhtar Zeki Teke, karşıyaka mahallesinin eli, ayağı, gözü ve kulağı olmak için yola çıktığını söyledi. Muhtar adayı Teke kısaca projelerine değindi. Teke ” Mahallenin taleplerini belirleyip, proje ve önerileriyle ilgili kurumlarda çözüm noktasına ulaşacağız, alt yapı sorunları giderilecektir, mahalleye büyük park ve çocuk alanları kazandıracağız, büyük sağlık ocağı yapılması için gayret edeceğim, gençlik ve spor kompleksi yapılacak, öğrenciler için etüt merkezi yapılması hususunda elimizden gelen tüm imkanları seferber edeceğiz” ifadesini kullandı. Van Haber - Yerel Van Haber - Vanhaberleri - Yerel Haberler  
2024 yerel seçimlerine kısa bir süre kala muhtar adayları belli olmaya başladı. İpekyolu İlçesine bağlı Karşıyaka Mahallesi'ne, güçlü ve genç isim adaylığını duyurdu.

 

Karşıyaka mahallesi muhtar adayı Zeki Teke mahallenin temel sorunlarını çözeceğini, mahalle sakinlerine huzur ve güven ortam sağlayacağını belirtti. 1987’de Van’ın Çatak ilçesinde dünyaya gelen genç muhtar Zeki Teke, karşıyaka mahallesinin eli, ayağı, gözü ve kulağı olmak için yola çıktığını söyledi.

Muhtar adayı Teke kısaca projelerine değindi. Teke ” Mahallenin taleplerini belirleyip, proje ve önerileriyle ilgili kurumlarda çözüm noktasına ulaşacağız, alt yapı sorunları giderilecektir, mahalleye büyük park ve çocuk alanları kazandıracağız, büyük sağlık ocağı yapılması için gayret edeceğim, gençlik ve spor kompleksi yapılacak, öğrenciler için etüt merkezi yapılması hususunda elimizden gelen tüm imkanları seferber edeceğiz” ifadesini kullandı.

Van Haber - Yerel Van Haber - Vanhaberleri - Yerel Haberler

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber