YRP İpekyolu’nda Coşkuyla Seçim Ofisi Açtı

Siyaset 04.02.2024 - 18:16, Güncelleme: 04.02.2024 - 18:16
 

YRP İpekyolu’nda Coşkuyla Seçim Ofisi Açtı

Yeniden Refah Partisi önümüzdeki yerel seçim için iddialı hazırlanırken, İpekyolu İlçesinde yoğun katılım ile seçim ofisini hizmete açtı.

Yeniden Refah Partisi önümüzdeki yerel seçim için iddialı hazırlanırken, İpekyolu İlçesinde yoğun katılım ile seçim ofisini hizmete açtı. Yeniden Refah Partisi İpekyolu Belediye Başkan Adayı Eğitimci Mehmet Bilici’nin seçim ofisi açılışına, İl Başkanı Nayif Şabu, Van Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Abdullah Sadıksoy, İlçe Belediye Başkan Adaylar, teşkilat mensupları, eş, dost ve akrabaları katıldı. Yoğun kar yağışı ve soğuğa rağmen büyük katılım olduğu seçim ofisi açılışında konuşan YRP İpekyolu Belediye Başkan Adayı Mehmet Bilici,” Buradan Sizlere bir müjde vermek istiyorum. Allah’ın izniyle seçimi biz kazanacağız. Saha çalışmalarımızda elde ettiğimiz bilgi ve tecrübelere göre Van halkı tercihini Yeniden Refah Partisi’nden yana kullanacaktır. Yapılan siyasi yanlışlardan dolayı, Dem Parti tabanında olsun, AK Parti tabanında olsun, herkes rahatsız olmuş durumda. Yanımızda olmasalar da bile gönlü bizlerle olan on binlerin sesi olacağız” dedi. Daha sonra İpekyolu Adayı Eğitimci Yazar Bilici Merhum Necmettin Erbakan’ın kaleme aldığı şiirini okuyarak, toplu halde seçim ofisinin açılış kurdelasını kestiler. VanHaber - Vanhaberleri - Yerel Van Haber - Yerel Haberler
Yeniden Refah Partisi önümüzdeki yerel seçim için iddialı hazırlanırken, İpekyolu İlçesinde yoğun katılım ile seçim ofisini hizmete açtı.

Yeniden Refah Partisi önümüzdeki yerel seçim için iddialı hazırlanırken, İpekyolu İlçesinde yoğun katılım ile seçim ofisini hizmete açtı.

Yeniden Refah Partisi İpekyolu Belediye Başkan Adayı Eğitimci Mehmet Bilici’nin seçim ofisi açılışına, İl Başkanı Nayif Şabu, Van Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Abdullah Sadıksoy, İlçe Belediye Başkan Adaylar, teşkilat mensupları, eş, dost ve akrabaları katıldı.

Yoğun kar yağışı ve soğuğa rağmen büyük katılım olduğu seçim ofisi açılışında konuşan YRP İpekyolu Belediye Başkan Adayı Mehmet Bilici,”

Buradan Sizlere bir müjde vermek istiyorum. Allah’ın izniyle seçimi biz kazanacağız. Saha çalışmalarımızda elde ettiğimiz bilgi ve tecrübelere göre Van halkı tercihini Yeniden Refah Partisi’nden yana kullanacaktır. Yapılan siyasi yanlışlardan dolayı, Dem Parti tabanında olsun, AK Parti tabanında olsun, herkes rahatsız olmuş durumda. Yanımızda olmasalar da bile gönlü bizlerle olan on binlerin sesi olacağız” dedi.

Daha sonra İpekyolu Adayı Eğitimci Yazar Bilici Merhum Necmettin Erbakan’ın kaleme aldığı şiirini okuyarak, toplu halde seçim ofisinin açılış kurdelasını kestiler.

VanHaber - Vanhaberleri - Yerel Van Haber - Yerel Haberler

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber